lodgist

De Lodgist is de grootste uitvoering van alle vouwwagens van Smitveld. De tentwagen heeft een dubbele klep, waar 4 personen riant op kunnen slapen. Deze zijn hoger in de wagen gesitueerd. De slaapplaatsen zijn 195cm en 220cm lang, dus genoeg ruimte! De voortent is zeer ruim qua afmetingen, namelijk 450cm bij 230cm.

Lodgist
Lodgist

Interieur

U kunt met gemak binnen zitten, ‘s avonds of als het weer slechter is. Wat een groot pluspunt is aan deze Lodgist vouwwagen zijn de mooie hoekramen. Deze geven een ruimtelijk gevoel en zijn speels, zo krijgt u een leuk “binnenkijkje”.

Een vouwwagen voor het hele gezin! De Lodgist is de grootste uitvoering van alle vouwwagens van Smitveld. De tentwagen heeft een dubbele klep, waar 4 personen riant op kunnen slapen. Deze zijn hoger in de wagen gesitueerd. De slaapplaatsen zijn 195cm en 220cm lang, dus genoeg ruimte! De voortent is zeer ruim qua afmetingen, namelijk 450cm bij 230cm. U kunt met gemak binnen zitten, ‘s avonds of als het weer slechter is. Wat een groot pluspunt is aan deze Lodgist vouwwagen zijn de mooie hoekramen. Deze geven een ruimtelijk gevoel en zijn speels, zo krijgt u een leuk “binnenkijkje”.

Voor de Lodgist zijn er genoeg accessoires om uw verblijf nog aangenamer te maken. Zoals een boogluifel, ruimtestokken of een hordeur. Zelfs een cuisine (keuken) is mogelijk en biedt u de mogelijkheid om zelf op de camping te koken & te bakken met de nodige luxe.

 
Lodgist

Opzet gemak

Snel opgezet, laat de vakantie maar beginnen! De Lodgist is wel de grootste van alle Smitveld vouwwagens, maar het opzetten blijft snel en gemakkelijk. In het filmpje ziet u hoe dat gaat. Een Smitveld vouwwagen heeft een vast kuipgrondzeil, daarom is het opzetten geen langdurige bezigheid. Ook is het tentdoek en het buizenframe al aan elkaar gekoppeld, wat heel handig is. Het opzetten kost u ongeveer 20 minuten. De vouwwagen is stormvast en staat mooi strak.

Accessoires

Techniek

Afmetingen Lodgist  
Voortent  450x233cm
Buitenmaat  700x900cm
Benodigd oppervlakte (ongeveer)  52m2
Maximaal aantal haringen  nnb
   
Technische details Smitveld Lodgist  
Toelaatbare massa  750kg
Eigen gewicht  350kg
Nuttig laadvermogen  400kg
Bandenmaat  165/70/13
Bandenspanning  2,8 bar, 280kPA of 40 PSI
Koppelingshoogte  36cm
Wagenbak afmetingen  220 of 240x160cm
Totale wagenlengte  335cm

De Smitveld Lodgist tenttrailer staat op het AL-KO systeem chassis. Dit is het beste aanhanger onderstel dat bestaat. De vouwwagen is geremd en heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 750kg. Het eigen gewicht is ongeveer 350kg.

Lodgist

Plattegrond

Lodgist
Lodgist

Stel een vraag