RUEbist

De Smitveld Ruebist vouwwagen is compact. Met 2 slaapplaatsen en een riante voortent de ideale basis voor een kampeervakantie. Het centraal geplaatste bed van 140 x 230 is goed bereikbaar. Daarnaast is er ruimte voor 2 optionele kindertenten. Net als bij de Lodgist, Violist en Patist is de grote boogluifel een optie.

Ruebist
Ruebist

INTERIEUR

In de Ruebist slaapt u in een van de beste bedden op een camping. Het 8 cm dikke traagschuim matras in combinatie met een echte lattenbodem zorgen voor buitengewoon goede slaap condities. Voor de kinderen zijn er twee optionele riante slaaptenten naast de wagen, maar wel ìn de tent.

Alles kan mee

Met ruim 1500 liter aan bagage ruimte kan deze vouwwagen heel veel kampeerspullen mee nemen. Dit is veel meer dan bij andere vouwwagens. De bagage ruimte is goed te bereiken via de achterkant en de voorkant van de wagen. Ook als de vouwwagen ingeklapt is. Dat is handig bij het inpakken thuis.

Sterk

Smitveld vouwwagens maakt alleen gebruik van de beste materialen. Het buitendoek wordt gemaakt van KD38 doek van Ten Cate. De wagenbak wordt gemaakt van watervaste houten panelen en het onderstel is van Alko. Met het Alko-chassis blijft de vouwwagen u altijd volgen, ook als u snel naar Zuid Frankrijk wilt.

Kuipgrondzeil

De Smitveld Ruebist beschikt over een volledig kuipgrondzeil. Dit is een uniek punt van de Smitveld vouwwagen. Het kuipgrondzeil geeft de vouwwagen extra stevigheid en comfort. Doordat de tent een geheel is heeft u geen last van water, beestjes en tocht in de tent. Met een stevige storm staat deze vouwwagen als een huis.

Ruebist

Opzet gemak

Deze Smitveld vouwwagen is een snelle opzetter. De hele tent staat binnen 10 minuten. Het grote voordeel ten opzichte van andere merken zoals Combicamp, Roadmaster en Aart Kok is dat bijna alle stokken aan elkaar vast zitten. Er zijn maar 4 losse stokken. 2 voor naast de deur en 2 luifel stokken. Dit scheelt heel veel uitzoek werk.

Accessoires

Techniek

Afmetingen Ruebist  
Voortent  400x183cm
Buitenmaat  540x750cm
Benodigd oppervlakte (ongeveer)  41m2
Maximaal aantal haringen  25
   
Technische details Smitveld Ruebist  
Toelaatbare massa  750kg
Eigen gewicht  320kg
Nuttig laadvermogen  430kg
Bandenmaat  165/70/13
Bandenspanning  2,8 bar, 280kPA of 40 PSI
Koppelingshoogte  36cm
Wagenbak afmetingen  220 of 240x160cm
Totale wagenlengte  335cm

De Smitveld Ruebist tenttrailer staat op het AL-KO systeem chassis. Dit is het beste aanhanger onderstel dat bestaat. De vouwwagen is geremd en heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 730kg. Het eigen gewicht is ongeveer 320kg.

Ruebist

Plattegrond

Ruebist
Ruebist

Stel een vraag