2 persoons vouwwagen

2 persoons vouwwagens
Gezellig met 2 personen op vakantie met het kampeerplezier van een tweepersoons vouwwagen. Een leukere vakantie kan ik me niet voorstellen. Met een 2 persoons vouwwagen ervaar je echte vrijheid en dat in totale luxe en gemak. Smitveld heeft keuze uit diverse tweepersoons vouwwagen modellen.
 

Heerlijk kamperen in een 2 persoons vouwwagen

Even echt helemaal weg van het drukke leven. Even heerlijk samen, zonder werk of overvolle agenda’s. Met een 2 persoons vouwwagen van Smitveld is de basis voor een onbezorgde tweepersoons vakantie gelegd. De tenttrailers zijn voorzien van comfortabele vouwwagenbedden, genoeg bagageruimte en het makkelijkste opzetsysteem. Ook perfect dus voor een kort weekendje of weekje weg op de camping!
 

Diverse soorten 2 persoons vouwwagens

Niet iedereen heeft dezelfde kampeerwensen en ook de ideale vakantie verschilt per persoon. Daarom hebben we bij Smitveld diverse vouwwagens ontwikkeld die aansluiten op jouw wensen. Het ene model is compact een ander is wat meer gericht op ruimte. De keuze is aan jou.

De meest compacte vouwwagen van Smitveld is de Patist, een echte vouwwagen voor 2 personen. De Patist van Smitveld vouwwagens.  In de voortent passen keurig 2 stoelen en een tafel. Het stoere tent ontwerp maakt dat ook deze vouwwagen zijn mannetje staat op de camping. De Patist is uit te breiden met diverse opties zoals de prachtige boogluifel.

2 persoons vouwwagen, vouwwagen voor twee personen

De Ruebist is een stukje ruimer en net zo gemakkelijk op te zetten als de Patist. De Ruebist heeft iets meer binnenruimte. Naast het grote bed van de vouwwagen is er ruimte om nog meer op te bergen (of voor slaapplekken voor 2 kinderen). De Ruebist is dus een ruime 2 persoons vouwwagen, maar ook geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Leuk ook om de kleinkinderen mee te kunnen nemen!

Een tweepersoons tenttrailer met nog meer voortent is de Violist, een voortent waarin je echt alle ruimte hebt om uitgebreid (in de schaduw) te kunnen genieten. Voor je gevoel heb je heel veel  'diepte in je tent'. Een stoel met voetenbankje past perfect in deze vouwwagen voor 2 personen. Zelfs de fietsen staan er droog onder!
 

Fietsen mee op de vouwwagen voor twee personen

Met een Smitveld vouwwagen kunnen natuurlijk de fietsen mee op vakantie. Dat geldt ook voor de e-bikes. Op de dissel kunnen twee fietsen mee en boven op de basisdrager passen wel 4 tot 5 fietsen! Dus ook de mountainbikes kunnen extra mee.  
 

De beste 2 persoons vouwwagen

De beste 2 persoons vouwwagen kun je zeker vinden bij Smitveld. We bieden een ruime keuze tweepersoons vouwwagens, van klein tot groot, en onze doordachte vouwwagens zijn met hetzelfde opzetgemak door 2 personen op te zetten. Zelfs door 1 persoon.  
 

Een 2 persoons vouwwagen kopen

Het kopen van een vouwwagen is een belangrijke beslissing. Ben je op zoek naar een 2 persoons vouwwagen bekijk de Smitveld vouwwagens. Dan weet je dat je jarenlang goed zit. Laat je goed voorlichten en stel elke vraag die je maar kan bedenken tijdens een bezoek aan de showroom