2 persoons vouwwagens

2 persoons vouwwagens
Gezellig met 2 personen op vakantie in een vouwwagen. Een leukere vakantie kan ik me niet voorstellen. Met een 2 persoons vouwwagen ervaar je echte vrijheid en dat in totale luxe en gemak. Smitveld heeft keuze uit diverse vouwwagen modellen.

Echt kamperen in een vouwwagen 2 persoons

Even echt helemaal weg van het drukke leven. Even geen (klein) kinderen, werk of overvolle agenda’s? Met een van de 2 persoons vouwwagens van Smitveld is de basis voor die onbezorgde vakantie met z’n tweeën gelegd. De tenttrailers zijn voorzien van comfortabele vouwwagenbedden, genoeg bagageruimte en het makkelijkste opzetsysteem. Perfect voor een gezellig weekendje of weekje op de camping.

Diverse soorten 2 persoons vouwwagens

Niet iedereen heeft dezelfde kampeerwensen en ook de ideale vakantie verschilt per persoon. Daarom hebben we bij Smitveld diverse vouwwagens ontwikkeld die aansluiten op jouw wensen. Het ene model is compact de ander is gericht op luxe. De keuze is aan jou.

De compacte vouwwagen van Smitveld is de Patist, een echte 2 personen vouwwagen. De Patist heeft de kleinste voortent van de Smitveld vouwwagens. Het stoere tent ontwerp maakt dat ook deze vouwwagen zijn mannetje staat op de camping. De Patist is uit te breiden met diverse opties zoals de prachtige Boogluifel.

2 persoons vouwwagen, vouwwagen voor twee personen

De Ruebist is een stukje ruimer. Net zo makkelijk op te zetten als de Patist. Maar met iets meer binnenruimte. Naast het grote bed van de vouwwagen is er ruimte voor nog meer opberg ruimte, (of 2 kinderen). De Ruebist is dus een 2 persoons vouwwagen maar ook geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

De tenttrailer met nog 50 cm meer voortent is de Violist, een voortent waar in je echt alle ruimte hebt om uitgebreid te genieten. Een stoel met voetenbankje past perfect in deze vouwwagen voor 2 personen. 

Fietsen mee op de vouwwagen voor twee personen

Met een Smitveld vouwwagen kunnen de fietsen natuurlijk mee op vakantie. Dat kan zelfs met een e-bike. Op de dissel kunnen twee fietsen mee en boven op de basisdrager passen wel 4 tot 5 fietsen!

De beste 2 persoons vouwwagen

De beste 2 personen vouwwagen kan je zeker vinden bij Smitveld. We bieden een ruime keuze en onze vouwwagens zijn makkelijk op te zetten.

2 personen vouwwagen kopen

Het kopen van een vouwwagen is een belangrijke beslissing. Ben je op zoek naar een 2 personen vouwwagen bekijk de Smitveld vouwwagens. Laat je goed voorlichten en stel elke vraag die je maar kan bedenken tijdens een bezoek aan de showroom.