4 persoons vouwwagens

4 persoons vouwwagens

Op zoek naar de beste vouwwagen voor jouw gezin van vier personen? Bezoek onze showroom en ontdek de Smitveld tenttrailers.

De beste kampeervakantie in een 4 persoons vouwwagen

Op zoek naar een 4 persoons vouwwagen? En de Smitveld tenttrailers nog niet bekeken? Dat kan natuurlijk niet. Smitveld heeft een grote collectie vouwwagens voor 4 personen. Zo kan je kiezen uit de Ruebist en Violist maar ook de Lodgist kan interessant zijn.

Het kampeergevoel met vouwwagen 4 persoons

De vouwwagens van Smitveld zijn 4 persoons. En met een vouwwagen maak je de leukste avonturen mee. Met de hele familie op pad met de vouwwagen. Genieten van elkaar, de natuur en de buitengeluiden als je in het vouwwagen bed ligt. Met een 4 persoons vouwwagen van Smitveld ben je echt aan het kamperen. Maar dan met meer ruimte, het beste bed op de camping en betere keuken dan met een tent of caravan.

4 persoons vouwwagen te koop

Het aantal gezinsleden bepaalt voor een groot deel de keuze voor een vouwwagen. Maar ook je eigen voorkeur of lengte hebben een grote invloed. De vouwwagens van Smitveld zijn er in verschillende maten en smaken. Daarom kan je dan ook kiezen uit een 2 persoons vouwwagen, 3 persoons vouwwagen, 4 persoons vouwwagen, 5 persoons vouwwagen of zelfs een 6 persoons vouwwagen.

Onze Smitveld vouwwagens zijn er in verschillende typen en allemaal voorzien van gemakken en voordelen. Met de Ruebist ervaar je echt het De Waard tenten gevoel. De prachtige vorm van de tent lijkt deze tenttrailer absoluut niet op een vouwwagen. Maar toch heb je wel alle voordelen. Een maatje groter is de Violist. Deze vouwwagen heeft net een iets grotere voortent dan de Ruebist. In beide vouwwagens is er plaats voor vier personen en dat kan uit gebreid worden naar een vouwwagen voor 5 personen.
De Lodgist is de grootste Smitveld vouwwagen en is geschikt voor 4 personen tot 6 personen. De Lodgist heeft de grootste voortent waar het hele gezin in past.
4 persoons vouwwagen, vouwwagen voor 4 personen Smitveld Reubist

Voordelen 4 personen vouwwagen

De vouwwagen is een ideaal kampeermiddel. De vrijheid van een tent en de luxe van een glampinglodge. Juist de combinatie tussen tent en wagen biedt veel voordelen. Bijvoorbeeld een grote bagageruimte en makkelijke opzetbare tent. Ook het vaste bed is echt een plus punt.

4 persoons vouwwagen kopen

Voordat je een vouwwagen koop heb je natuurlijk diverse vragen. In onze showroom kunnen we alle vouwwagen modellen aan u laten zien en echt elke vraag over vouwwagens beantwoorden.  

Met een Smitveld vouwwagen ben je verzekerd van jaren kampeerplezier!