4 persoons vouwwagens

Vouwwagen tenten voor vier personen

Op zoek naar de beste vouwwagen voor jouw gezin van vier personen? Bezoek onze showroom en ontdek de Smitveld tenttrailers.

De beste kampeervakantie met een 4 persoons vouwwagen

Op zoek naar een 4 persoons vouwwagen maar de Smitveld tenttrailers nog niet bekeken? Dat kan natuurlijk niet. Smitveld heeft een grote collectie vouwwagens voor 4 personen. Zo kan je kiezen uit de Ruebist of Violist maar ook de Lodgist kan interessant zijn.

Het kampeergevoel met een 4 persoons vouwwagen

De vouwwagens van Smitveld zijn geschikt voor 4 personen. Met een Smitveld vouwwagen beleef je de leukste avonturen. Met de hele familie op pad met de vouwwagen en genieten van elkaar, de natuur en de buitengeluiden als je in het luxe vouwwagenbed ligt. Met een 4 persoons vouwwagen van Smitveld ben je echt aan het kamperen. Maar dan met meer ruimte, het beste bed op de camping en een betere keuken dan met een tent of caravan.

4 persoons vouwwagen te koop

Het aantal gezinsleden bepaalt voor een groot deel de keuze voor een vouwwagen. Maar ook je eigen voorkeur of lengte hebben een grote invloed. De vouwwagens van Smitveld zijn er in verschillende maten en soorten en allemaal voorzien van gemakken en voordelen. Met de Ruebist ervaar je echt het 'De Waardtent gevoel'. Met een prachtige vorm van de tent lijkt deze tenttrailer absoluut niet op een vouwwagen. Maar toch heb je wel alle voordelen. Een maatje groter is de Violist. Deze vouwwagen heeft net een iets grotere voortent dan de Ruebist. In beide vouwwagens is er plaats voor vier personen en dat kan uitgebreid worden naar een vouwwagen voor 5 personen.

De Lodgist is de grootste Smitveld vouwwagen en is geschikt voor 4 tot 6 personen. De Lodgist heeft de grootste voortent waar het hele gezin in past.

4 persoons vouwwagen, vouwwagen voor 4 personen Smitveld Reubist

Voordelen 4 personen vouwwagen

De vouwwagen is een ideaal kampeermiddel. De vrijheid van een tent en de luxe van een glampinglodge. Juist de combinatie tussen tent en wagen biedt veel voordelen. Bijvoorbeeld een grote bagageruimte en makkelijke opzetbare tent. Ook het vaste, comfortabele bed is echt een pluspunt.

4 persoons vouwwagen kopen

Voordat je een vouwwagen koopt heb je natuurlijk diverse vragen. In onze showroom kunnen we alle vouwwagen modellen uitgebreid laten zien en echt elke vraag over vouwwagens beantwoorden.

Met een Smitveld vouwwagen ben je verzekerd van jaren kampeerplezier!