5 personen in een Smitveld vouwwagen

5 personen in een smitveld ruebist of violist in vouwwagen

Maak van een Smitveld Ruebist of Violist een 5 personen vouwwagen. Rits de nieuwe luifel tent aan de vouwwagen en creëer een extra slaapplaats! Normaal passen in de Smitveld vouwwagens 4 personen maar zo kan je toch met 5 personen op vakantie zonder bijzettentje.

In de Luifeltent is er ruimte voor de 5e persoon in een Smitveld vouwwagen. De Luifeltent is een leuke toevoeging die je eenvoudig aan de tent en boogluifel ritst. De extra plek is ideaal voor kinderen die graag hun eigen plekje willen maar toch nog niet alleen in een bijzettentje willen.

De Luifeltent is groot genoeg voor een luxe slaapmat en nog wat bagage. Zo kan je met een gerust hart je lieveling er in kwijt.

Ook is de luifeltent ideaal als extra bagage opberg plek of ruimte voor de hond. De Luifeltent van Smitveld heeft een binnenruimte van 2,10 lang en 1 meter breed. Aan de buitenkant past de luifel tent perfect bij de Smitveld vouwwagen.

Maak van een Smitveld een vouwwagen voor 5 personen!

Lees hier meer over de Smitveld Luifeltent

Luifeltent_proefmodel_overzicht_uitsnede

Op zoek naar een 5 personen vouwwagen?

Bekijk deze opties eens. Smitveld heeft meerdere vouwwagens voor 5 personen. De riante Smitveld Lodgist heeft zelfs 6 slaapplaatsen en is dus geschikt als vouwwagen 6 personen.

De Ruebist en Violist tenttrailers zijn uit tebreiden met de Luifeltent. En zo maak je van de 2 personen vouwwagen tot 4personen vouwwagen een echte 5 persoons vouwwagen. Lekker kamperen met het hele gezin en toch een makkelijke vouwwagen. Iedereen heeft zijn eigen slaappaats met een goede afmeting.

Ben je opzoek naar een 5 personen vouwwagen bezoek onze showroom. En koop je vouwwagen in Alkmaar!