Het beste vouwwagen onderstel

Met deze vouwwagen rijdt u alsof er geen aanhanger achter uw auto hangt

Met het AL-KO chassis kunt u lekker doorrijden! Snelheden van 130km per uur hoeven geen belemmering te zijn. Dat komt door de stevige constructie van het chassis. Het rijdt heel comfortabel en ook veilig, mede dankzij de oplooprem die de wagen, indien nodig, afremt. Ook kunt u optioneel schokdempers nemen voor de tempo 100 keuring in Duitsland.

Er zijn twee wagenbaklengtes waar u uit kunt kiezen, namelijk van 220cm of 245cm. Dat geeft u veel laadruimte om uw vakantieplezier zo compleet mogelijk te maken. In de 220cm bak kunt u 1.500 liter bagage kwijt en in de 245cm bak kunt u ruim 2.000 liter bagage kwijt.

De wagenbak heeft 13-inch wielen, waarmee een goede wegligging wordt gecreëerd. Een flexibel dekzeil maakt het geheel af en zorgt voor een goed en compact ingepakte wagen.

Schokdempers en accessoires voor AL-KO

Het chassis van AL-KO is van top kwaliteit en met accessoires kan je functionaliteiten toevoegen. Zo kan je kiezen voor het disselslot, neuswiel met disselweger en schokdempers. Allemaal handige extra's. 

Tempo 100 keuring voor de vouwwagen

In Duitsland mag je met een aanhanger maximaal 80 kilometer per uur rijden. Voor sommige aanhangers is een ontheffing aan te vragen, de Tempo 100 keuring. Het AL-KO chassis van een Smitveld vouwwagen voldoet aan de eisen als je de schokdempers hebt laten monteren. Daarna kan de Dekra in Nederland de keuring uit voeren.
 
AL-KO chassis, Het beste vouwwagen onderstel