Het beste vouwwagen onderstel

Met deze vouwwagen rijdt u alsof er geen aanhanger achter uw auto hangt

Met het AL-KO chassis kunt u lekker doorrijden! Snelheden van 130km per uur hoeven geen belemmering te zijn. Dat komt door de stevige constructie van het chassis. Het rijdt heel comfortabel en ook veilig, mede dankzij de oplooprem die de wagen, indien nodig, afremt. Ook kunt u optioneel schokdempers nemen voor de tempo 100 keuring in Duitsland.

Er zijn twee wagenbaklengtes waar u uit kunt kiezen, namelijk van 220cm of 245cm. Dat geeft u veel laadruimte om uw vakantieplezier zo compleet mogelijk te maken. In de 220cm bak kunt u 1.500 liter bagage kwijt en in de 245cm bak kunt u ruim 2.000 liter bagage kwijt.

De wagenbak heeft 13-inch wielen, waarmee een goede wegligging wordt gecreëerd. Een flexibel dekzeil maakt het geheel af en zorgt voor een goede compact ingepakte wagen.
 
AL-KO chassis, Het beste vouwwagen onderstel

Opzetgemak

Waar andere merken vouwwagens veel te ver doorschieten in hun enthousiasme over de opzetsnelheid van tenttrailers, blijven wij heel eerlijk. Wij krijgen vaak de complimenten hoe eenvoudig en snel het werkelijk gaat. De logische volgorde vereenvoudigt het opzetten enorm, u kunt alleen maar dat deel uitvouwen en daarna pas het volgende, u kunt het niet fout doen.

Een Smitveld heeft geen losse voortent, juist dit gedeelte maakt het opzetten van andere tenttrailers tot een langdurige bezigheid. Bij een Smitveld is het tentdoek en het buizenframe al voor u aan elkaar gekoppeld. De verstelbare scheerlijnen maken het plaatsen van de haring ook een stuk makkelijker dan met een rubberring. Opzetten, inclusief haringen, kost een minuut of 15 en dan staat er een stoere, stormvaste, ruime, behaaglijke en strak opgezette Smitveld.