Basisdrager

Nog meer vakantieplezier met de vouwwagen!

Wilt u lekker fietsen tijdens uw vakantie of neemt u graag uw surfplank of kano mee? Een basisdrager biedt dan de uitkomst! De drager kunt u gemakkelijk over uw Smitveld vouwwagen heen plaatsen. U kunt er maximaal vijf fietsen op kwijt, dus het hele gezin kan op de fiets! Deze basisdrager is uitgevoerd in staal, daardoor extra sterk en duurzaam.

basisdrager

Opzetgemak

Waar andere merken vouwwagens veel te ver doorschieten in hun enthousiasme over de opzetsnelheid van tenttrailers, blijven wij heel eerlijk. Wij krijgen vaak de complimenten hoe eenvoudig en snel het werkelijk gaat. De logische volgorde vereenvoudigt het opzetten enorm, u kunt alleen maar dat deel uitvouwen en daarna pas het volgende, u kunt het niet fout doen.

Een Smitveld heeft geen losse voortent, juist dit gedeelte maakt het opzetten van andere tenttrailers tot een langdurige bezigheid. Bij een Smitveld is het tentdoek en het buizenframe al voor u aan elkaar gekoppeld. De verstelbare scheerlijnen maken het plaatsen van de haring ook een stuk makkelijker dan met een rubberring. Opzetten, inclusief haringen, kost een minuut of 15 en dan staat er een stoere, stormvaste, ruime, behaaglijke en strak opgezette Smitveld.