Wij hebben de beste vouwwagen voor jou!

Ben je op zoek naar de beste vouwwagen voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie? Zoek dan niet verder, want bij Smitveld hebben we ongetwijfeld wat je nodig hebt. Onze vouwwagens zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar bevatten ook innovatieve toevoegingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grondkuipzeil dat je gemakkelijk via een rits bevestigt aan de tent? Hiermee houd je ongewenste beestjes, tocht en vuil buiten.

  • Mogelijkheid tot huren
  • Advies op maat
  • Innovatief

Vouwwagen huren

Wil je een luxe vouwwagen huren, zodat je in volledige vrijheid op vakantie kunt? Wij bieden twee ruime modellen te huur aan. Ontdek de mogelijkheden!

Reserveer/ huur direct

Het beste opzetsysteem om een vouwwagen op te zetten

Uiteraard hebben we bij Smitveld ook nagedacht over een eenvoudig opzetsysteem. Niets is namelijk zo vervelend als lastig op te zetten vouwwagens of tenten waar je uren mee kwijt bent. Daarom hebben we een opzetsysteem bedacht waarmee je zelfs al in een kwartier de vouwwagen kunt opzetten. Dit eenvoudige systeem is toegepast op elk van onze modellen. Zo hebben we de Patist, de Ruebist, de Violist en de Lodgist. Welke vouwwagen is voor jou de beste keuze? Ontdek het in onze showroom! Je kunt een vouwwagen zowel kopen als huren.

Vouwwagen

Bekijk nu al onze vouwwagens

Wil je een luxe 2-persoons, 4-persoons of 6-persoons vouwwagen kopen? Kom dan langs in onze showroom in Heiloo, in Noord-Holland, en ontdek welke vouwwagens wij zoal aanbieden

Bekijken

Breng een bezoek aan onze showroom in Heiloo

Ben je benieuwd welke vouwwagen het beste bij jou past? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Heiloo, Noord-Holland. Hier kun je de beste vouwwagens met eigen ogen bekijken. Onze medewerkers helpen je graag met advies op maat. Heb je van tevoren nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 0251-670173 of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn dé vouwwagenspecialist die te allen tijde voor je klaarstaat!

Vouwwagen