Boogdeur

Met de boogluifel breid je de vouwwagen al een flink stuk uit. Maar de luifel blijft open. En dat is niet altijd fijn. Juist op momenten voor die momenten hebben wij de Boogdeur ontwikkeld. Samen met de Boogschermen kan je zo de hele Boogluifel afsluiten. 

Aan de randen van het kampeerseizoen heb je wel eens van die dagen dat het best lekker is maar wel met een vervelend windje. Om dan toch met de hele familie lekker op de camping te kunnen verblijven is wat extra ruimte best fijn om te hebben. Onder de luifel van de Smitveld heb je die ruimte. Voeg daar twee boogschermen en de boogdeur bij en je heb er een volledige voortent bij.

De Boogdeur is flexibel inzetbaar en daardoor makkelijk in gebruik. Met enkele ritsen zit de boogdeur vast aan de Boogluifel. Zo kan je snel en makkelijk de boogdeur openen of helemaal weghalen. Als het weer erg lekker is kan je zelfs de boogschermen snel weg halen. Laat je alleen het “kozijn” van de Boogdeur staan dan is alles snel weer terug en afgesloten.

Wil je de voorkant van de Boogluifel afsluiten met een Boogdeur Bestel dan de volgende onderdelen: Boogscherm links en rechts en de Boogdeur. In de prijslijst vind je de actuele prijzen.

De Boogdeur past op alle door Smitveld geproduceerde Boogluifels, ook op een hele oude. Het achteraf plaatsen van de Boogdeur is maatwerk. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie en een offerte.
Boogdeur