Boogluifel aan de vouwwagen

U kunt de vouwwagens van Smitveld uitbreiden met verschillende accessoires. Eén van de mogelijke accessoires is de Boogluifel.

Met de boogluifel maakt u een Smitveld vouwwagen pas echt compleet. Standaard heeft de vouwwagen een kleine vaste luifel. Hier kunt u al lekker onder zitten, maar met de boogluifel komt er een riante ruimte bij.

De boogluifel is een aanritsbare luifel die aan elke Smitveld Vouwagen past. De luifel geeft extra ruimte over de hele breedte van 4 meter en is bijna 2 meter diep. Onder de boogluifel kunt u prima koken, zitten en eten met het hele gezin en ’s avonds heerlijk met een drankje nagenieten van een mooie vakantiedag. Met de boogluifel creëert u aangename schaduw als het zonnig is en zit u droog als het regent.

De boogluifel is de basis voor extra uitbreidingen. U kunt kiezen voor zij-schermen, hiermee sluit de boogluifel af aan de zijkanten. Ook kunt u kiezen voor de boogschermen en de boogdeur. Zo maakt u van de luifel een tweede voortent. Alles ritst eenvoudig aan elkaar, dit geeft u veel mogelijkheden en flexibiliteit.

De boogluifel wordt uiteraard in de kleur van de vouwwagens geleverd.

Smitveld Boogluifel vouwwagen luifel
Klik hier voor een vergroting
 

Boogluifel