Boogluifel als accessoire.

De vouwwagens van Smitveld zijn uit te breiden met verschillende accessoires. Één van de mogelijke accessoires is de Boogluifel.

Met de boogluifel maak je een Smitveld vouwwagen past echt compleet. Standaard heeft de vouwwagen een kleine vaste luifel. Hier kan je al lekker onder zitten, maar met de boogluifel komt er een mega ruimte vrij.

De boogluifel is een aanritsbare luifel die aan elke Smitveld past. De luifel geeft extra ruimte over de hele breedte van 4 meter en is bijna 2 meter diep. Onder de boogluifel kun je prima koken, zitten en eten met het gezin en ’s avonds heerlijk met een drankje nagenieten van een mooie vakantiedag. Met de boogluifel creëer je aangename schaduw als het zonnig is en zit je droog als het regent.

De boogluifel is de basis voor extra uitbreidingen. Je kunt kiezen voor zij-schermen, hiermee sluit je de boogluifel af aan de zijkanten. Ook kun je kiezen voor de boogschermen en de boogdeur. Zo maak je van de luifel een tweede voortent. Alles ritst eenvoudig aan elkaar en daarmee ben je altijd flexibel hoe je de vouwwagen wilt opzetten.

De boogluifel wordt uiteraard in de kleur van de vouwwagens geleverd.

Boogluifel

Opzetgemak

Waar andere merken vouwwagens veel te ver doorschieten in hun enthousiasme over de opzetsnelheid van tenttrailers, blijven wij heel eerlijk. Wij krijgen vaak de complimenten hoe eenvoudig en snel het werkelijk gaat. De logische volgorde vereenvoudigt het opzetten enorm, u kunt alleen maar dat deel uitvouwen en daarna pas het volgende, u kunt het niet fout doen.

Een Smitveld heeft geen losse voortent, juist dit gedeelte maakt het opzetten van andere tenttrailers tot een langdurige bezigheid. Bij een Smitveld is het tentdoek en het buizenframe al voor u aan elkaar gekoppeld. De verstelbare scheerlijnen maken het plaatsen van de haring ook een stuk makkelijker dan met een rubberring. Opzetten, inclusief haringen, kost een minuut of 15 en dan staat er een stoere, stormvaste, ruime, behaaglijke en strak opgezette Smitveld.