Boogluifel aan de vouwwagen

De vouwwagens van Smitveld zijn uit te breiden met verschillende accessoires. Één van de mogelijke accessoires is de Boogluifel.

Met de boogluifel maak je een Smitveld vouwwagen past echt compleet. Standaard heeft de vouwwagen een kleine vaste luifel. Hier kan je al lekker onder zitten, maar met de boogluifel komt er een mega ruimte vrij.

De boogluifel is een aanritsbare luifel die aan elke Smitveld past. De luifel geeft extra ruimte over de hele breedte van 4 meter en is bijna 2 meter diep. Onder de boogluifel kun je prima koken, zitten en eten met het gezin en ’s avonds heerlijk met een drankje nagenieten van een mooie vakantiedag. Met de boogluifel creëer je aangename schaduw als het zonnig is en zit je droog als het regent.

De boogluifel is de basis voor extra uitbreidingen. Je kunt kiezen voor zij-schermen, hiermee sluit je de boogluifel af aan de zijkanten. Ook kun je kiezen voor de boogschermen en de boogdeur. Zo maak je van de luifel een tweede voortent. Alles ritst eenvoudig aan elkaar en daarmee ben je altijd flexibel hoe je de vouwwagen wilt opzetten.

De boogluifel wordt uiteraard in de kleur van de vouwwagens geleverd.

Smitveld Boogluifel vouwwagen luifel
Klik hier voor een vergroting
 

Boogluifel