Chassis

De vouwwagens van Smitveld staan allemaal op een AL-KO chassis. Het chassis is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het chassis van onze vouwwagens zijn thermisch verzinkt wat een lange levensduur garandeert.

Met het AL-KO chassis kunt u lekker doorrijden met de vouwwagen, snelheden van 130 km per uur zijn goed te doen. Dat komt door de stevige constructie van het chassis. Het rijdt zeer comfortabel en ook heel veilig, mede dankzij de oplooprem die de vouwwagen afremt zodat niet alleen de remmen van de auto het werk hoeven te doen. Hiermee rijdt u een stuk rustiger en veiliger.

Schokbrekers zijn optioneel, deze kunt u nemen voor de tempo 100 keuring in Duitsland. Hierdoor wordt het mogelijk om in Duitsland 100km per uur te rijden in plaats van 80km per uur.

De Smitveld vouwwagen heeft grote 13-inch wielen waarmee de vouwwagen zeer goed op de weg licht. Bijna alsof er geen vouwwagen achter uw auto hangt. Een flexibel dekzeil maakt het geheel af en zorgt voor een goede compact ingepakte vouwwagen.

U kunt kiezen uit twee wagenbaklengtes voor uw vouwwagen :

1. 220 cm, hiermee heeft u een bagageruimte van 1.500 liter
Dit is bagageruimte vouwwagen voor alle spullen die u zelf wilt meenemen.

2. 245 cm, hiermee heeft u een bagageruimte van ruim 2.000 liter
    Dit is bagageruimte in de vouwwagen voor alle spullen die u zelf wilt meenemen.

Bij Smitveld geloven we in de hoge kwaliteit van onze vouwwagens. U kunt kiezen uit vele opties voor uw vouwwagen. Hierdoor heeft u zelf de keuze en kunt u zelf uw droom vouwwagen samenstellen met ons.

Chassis