Corona-proof op vakantie?

Op vakantie, ben jij Corona-proof?

De vakantie is een lastig onderwerp dit jaar. Wat kan en wat mag niet. Het is lastig. Afgelopen weken zien we dat de overheid gebieden tussen code geel en oranje laat wisselen. Wat het virus in petto heeft weet niemand. Wel is duidelijk dat de vaccinatiecampagne niet snel genoeg gaat om heel Europa Covid vrij te maken. Dus wat zijn dan onze opties voor een fijne vakantie?

Flexibel en zelfstandig op vakantie

Wil je zelf de touwtjes in handen houden dan zal je toch iets anders moeten kiezen dan een pakket reis met een touroperator. Bij Corendon of Tui weet je al maanden voor de reis al exact wat je zou kunnen verwachten. Alleen door corona kunnen plannen op het allerlaatste moment nog wijzigen.

Lekker op de camping

Met je eigen vouwwagen heb je daarentegen veel meer ruimte voor het aanpassen van de reis. Je kan namelijk zelf bepalen waar je de vouwwagen opzet. En als het niet bevalt, slecht weer is of een lokale corona uitbraak klapje in enkele minuten de vouwwagen in en rij je weg.

Ook is gebleken dat kamperen een veilige manier van vakantie vieren was afgelopen zomer. Je eigen plek voldoende ruimte en heerlijk in de buitenlucht!

Maar ook een vaste huur accommodatie op een camping kan problemen geven. Je kan die glampingtent niet zomaar verplaatsen. Die staat vast op een leuke camping in een oranje gebied.

Huur een vouwwagen of toch een vouwwagen kopen

Dus wat doe jij deze zomer? Met een vouwwagen van Smitveld heb je de keuze voor een heerlijke vakantie in Nederland maar ook de Zuid Europese zon is een mogelijke bestemming. Je kan een vouwwagen kopen maar ook huren! Huren biedt jouw de vrijheid zonder investering. Heb je nog vakantiegeld over van 2020 dan is een vouwwagen kopen een zeer goede investering!

Smitveld vpuwwagenspecialist in Heiloo, Alkmaar Haarlem Amsterdam Noord-Holland

Breng een bezoek aan onze showroom in Alkmaar

Heb je wat inspiratie wat inspiratie nodig? Bezoek onze showroom in Alkmaar, in de buurt van Haarlem. In de showroom vind je de beste vouwwagens en helpen wij je graag met het maken van de keuze voor jouw! Heb je van tevoren nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via0251-670173 of door het contactformulierin te vullen. Wij zijn dévouwwagenspecialistdie te allen tijde voor je klaarstaat