Heerlijk koken in je eigen Cuisine.

Samen eten en koken op vakantie is toch een van de leukste momenten. Eindelijk de tijd om uitgebreid te koken en heerlijke plaatselijke recepten uit te proberen of gewoon een kop koffie of thee maken. In een Smitveld Cuisine is dat allemaal mogelijk.

De Cuisine van Smitveld is een accessoire die je zelf kunt samenstellen. Welke keuze het ook wordt, de vouwwagen keuken heeft een goede werkhoogte. Daarnaast heb je altijd een ruim werkblad en veel opberg ruimte voor de pannen, borden, bestek etc.

Het grote aanrechtblad met ingebouwd gascomfort en een werkhoogte van 89cm is riant. De stevige “keukenkast” geeft ruimte aan al je kook- en eetgerei. Verplaatsen is door het lage gewicht heel gemakkelijk. Hierdoor heb je de vrijheid om te koken waar je maar wilt met de luxe van een goede keuken. Wil je koken onder de luifel of juist ver buiten de tent, dit is allemaal mogelijk met de Cuisine van Smitveld.

Bij het plaatsen van de keuken in de wagenbak vouwt de kastconstructie in en past prachtig in de wagenbak. Zo neemt de keuken geen ruimte in en staat de keuken veilig en stevig, boven de al geladen bagage. Bij aankomst til je de keuken uit de wagenbak en kun je deze neerzetten waar je maar wilt.

Cuisine