Heerlijk koken met de Cuisine.

Samen koken en eten in de vakantie is vaak heel gezellig. Eindelijk de tijd om uitgebreid te koken en heerlijke plaatselijke recepten uit te proberen. Of misschien wilt u wel gewoon een lekkere kop koffie of thee maken. Met een Smitveld Cuisine is dat allemaal mogelijk.

De Cuisine van Smitveld is een accessoire dat u zelf kunt samenstellen. Welke keuze het ook wordt, de vouwwagen-keuken heeft een goede werkhoogte. Daarnaast heeft u altijd een ruim werkblad en veel opbergruimte voor de pannen, borden, bestek etc.

Het grote aanrechtblad met ingebouwd gascomfort en een werkhoogte van 89cm is riant. De stevige “keukenkast” geeft ruimte aan al het kook- en eetgerei. Verplaatsen is door het lage gewicht heel gemakkelijk. Hierdoor heeft u de vrijheid om te koken waar u maar wilt met de luxe van een goede keuken. Wilt u koken onder de luifel of juist ver buiten de tent? Het is allemaal mogelijk met de Cuisine van Smitveld.

Bij het plaatsen van de keuken in de wagenbak vouwt de kastconstructie in en past deze prachtig in de wagenbak. Zo neemt de keuken geen ruimte in en staat de keuken veilig en stevig bovenop de al geladen bagage. Bij aankomst tilt u de keuken uit de wagenbak en kunt u deze overal neerzetten.

Cuisine