De beste vouwwagen van 2024 

De beste vouwwagen 2024 

Jaarlijks zijn er veel verkiezingen. De beste auto van het jaar, de truck van het jaar, de sportman en sportvrouw van het jaar en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Een verkiezing die er (nog) niet is, is de verkiezing van De Beste Vouwwagen van het jaar. Jammer, maar niet getreurd. Wij doen gewoon alsof deze verkiezing wel bestaat en nomineren bij deze onze Ruebist Ecoline als beste vouwwagen van het jaar 2024.

Natuurlijk bepalen we op welke punten een vouwwagen beoordeeld moet worden om genomineerd te worden voor beste vouwwagen van het jaar.

Het eerste en belangrijkste criterium is of de vouwwagen makkelijk is. Makkelijk op te zetten, makkelijk af te breken en makkelijk in te pakken. Daarbij is de mate waarin de vouwwagen comfort biedt een belangrijk criterium. Immers de vouwwagen wordt gebruikt tijdens vakanties en dan is comfort zeker prettig. In het verlengde van comfort ligt luxe en als laatste criterium beoordelen we de beste vouwwagen van 2024 op basis van innovatie.

Smitveld Ruebist Ecoline is de beste vouwwagen van 2024

De Smitveld kandidaat voor de beste vouwwagen van het jaar 2024 is de Smitveld Ruebist Ecoline.

De Smitveld Ruebist vouwwagen is compact met 2 slaapplaatsen en een riante voortent. Door zijn compactheid is deze vouwwagen makkelijk op te zetten en af te breken.

Het heerlijke centraal geplaatste bed van 140 x 210 is goed bereikbaar. U stapt makkelijk in en uit. Daarbij heeft u de keuze uit een lattenbodem of een schotelbed. Dus u kunt kiezen uit veel comfort of nog comfortabeler. Daarbij heeft u met toevoeging van de Smitveld Ventilatieluifel een perfect beheersbaar binnenklimaat.

De Smitveld Ruebist beschikt over een kuipgrondzeil. Dit is een belangrijk detail van elke Smitveld vouwwagen, doordat de tent één geheel is, heeft u geen last van tocht, water en beestjes in de tent. Het kuipgrondzeil geeft de vouwwagen extra stevigheid en comfort. Met een stevige storm staat deze Smitveld vouwwagen als een huis.

De ruime voortent is ruim genoeg om met zijn vieren of vijven rond de tafel te zitten, Met de Smitveld Cuisine onder de grote boogluifel heb je alle kookruimte. Dit biedt aan alle vakantiegangers ruimte en luxe.

Beste vouwwagen voor 4 personen

In de Ruebist is er ruimte voor 2 optionele kindertenten. De grote boogluifel samen met de zijschermen is een optie waarmee u nóg meer ruimte krijgt bij de vouwwagen. Deze vouwwagen kan eenvoudig meegroeien met het gezin van 4 personen en dat is zeer innovatief.

 

Verder scoort volgens onze eigen vakjury de Ruebist Ecoline erg goed op andere punten. De vouwwagen is gemaakt van de beste materialen. Het tentdoek is gemaakt van duurzaam Ten Cate doek. De wagenbak is gemaakt van watervaste Melaply panelen. Het ALKO-systeemchassis met oplooprem is het meest comfortabele en veilige onderstel. De stevige geveerde as, de grote 13-inch wielen en het lage zwaartepunt maken het geheel tot een zeer doordachte, comfortabele, stevige en betrouwbare vouwwagen. Een pareltje in vouwwagenland, al zeggen we dat zelf.

Volgens ons verdient deze vouwwagen daarom de titel Beste vouwwagen van het jaar 2024.

Maar wat wij van onszelf vinden is ondergeschikt aan wat jij vindt waaraan een vouwwagen allemaal moet voldoen. Doe daarom je eigen check. Wil je zelf bepalen of dit de beste vouwwagen voor jou is? Bezoek onze showroom en beleef het vouwwagen kamperen zoals jij dat zelf het beste vindt!