D - Duurzame vouwwagen

Een duurzame vouwwagen is een aanwinst voor elke kampeerder die houdt van comfortabel kamperen en toch bewust bezig is met het milieu. In plaats van een traditionele, zware caravan te gebruiken, zijn vouwwagens een efficiënte en milieuvriendelijke optie voor een zorgeloze vakantie. De compacte en lichtere vouwwagens bieden tijdens het reizen minder luchtweerstand en kunnen makkelijk worden getrokken door een kleinere auto. Dit scheelt aanmerkelijk op brandstofverbruik. Vouwwagens bieden toch dezelfde luxe functies als een zware en grote caravan, zoals slaapcomfort en kookgemak. Eenmaal uitgevouwen en opgezet bieden ze bovendien meer leefruimte.  

Smitveld Vouwwagens levert duurzame vouwwagens met supersterk en milieuvriendelijk tentdoek gemaakt van een combinatie van hennep, gerecycled polyester en organisch katoen. Voor meer informatie hierover: klik hier 

In het algemeen bieden dit type duurzame vouwwagens een uitstekende manier om te genieten van het kamperen zonder al te veel het milieu te belasten. Als je bewust bezig bent met het milieu en op zoek bent naar een manier om te kamperen zonder het milieu te verstoren, dan is een duurzame vouwwagen een uitstekende keuze. 
 
Terug

Gerelateerde onderwerpen


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.