Echte Combi Camp familie kiest voor SmitveldĀ 

Echte Combi Camp familie kiest voor SmitveldĀ 

Het gezin van Mark en Annemiek kampeert al jaren in een vouwwagen. In de jaren zijn er al diverse modellen gepasseerd en dat waren altijd Combi Camp vouwwagens. Spaar ze allemaal grapt Mark.

Combi Camp Easy vouwwagen met de waard voortent ingeruild voor een Smitveld vouwwagen

Toen hun dochter geboren werd was de eerste vakantie met de vouwwagen van zijn ouders. De oude combi Camp Easy stond al jaren in de schuur. Wij dachten leuk laten we die mee nemen. De vouwwagen was al jaren oud. In die prachtige bruin tinten zegt Annemiek. De vouwwagen was toen al 15 jaar oud en bijna versleten. Na de tweede vakantie gingen we opzoek naar een nieuwe vouwwagen. Op Marktplaats vonden we een jong gebruikte Combi Camp Flexi. De vouwwagen stond te koop in Ommen bij gezellige mensen. De Flexi had ook een doorloop keuken en een grote vouwwagen luifel.

Vouwwagen kopen op Marktplaats

De eerste vakantie met de Combi Camp Flexi was wel even wennen. Het opzetten was echt niet makkelijk zoals we gewend waren. Wel is de leefruimte in de Flexi een stuk groter. Maar wat wel fijn was zijn de vier bedden in de vouwwagen.

Inmiddels had Annemiek ook het Combi Camp vouwwagen forum ontdekt. Een groep Combi Camp eigenaren die heel close zijn en alles ervaringen met elkaar uitwisselen. Zo ontdekte ik de Vouwwagenspecialist in Boxtel. Voor ons wel een stukje rijden zegt Annemiek. Maar daar staan wel alle vouwwagen merken bij elkaar. Dus gingen wij op een regenachtige najaarsdag toch een keer kijken naar een vouwwagen Boxtel. In de grote vouwwagen showroom staan echt veel vouwwagens en tenttrailers. En zo ook de Combi Camp Country. Deze vouwwagen hebben wij al eerder gezien op vakantie en vinden het om te zien een mooie vouwwagen.

Combi Camp Country opzetten in Boxtel

Bij de Vouwwagenspecialist in Boxtel mochten wij de Combi Camp Country opzetten. De eerste klap ging best snel maar de luifel en voortent was echt een ramp. Zelfs met de deskundige medewerker waren we toch echt een lange tijd bezig. Mark voegt daar aan toe “ook de vaste vouwwagen keuken op de Country viel mij tegen”. De keuken heeft een klein wasbakje en helemaal geen werk ruimte. Niet de eisen die ik heb aan een keuken.

Combi Camp Country ingeruild voor een Smitveld Vouwwagen

Zoals gezegd staan alle vouwwagen merken in Boxtel. De grote showroom heeft meer dan Combi Camp opgezet staan. Zo kan je er ook Camplet, Campwerk en Trigano vouwwagens zien. En de vouwwagen waar wij verliefd op werden staat er ook. De Violist van Smitveld! Het echte tent model en toch een makkelijke vouwwagen. En met veel werkruimte in de keuken volgens Mark.

Toch besloten we om geen vouwwagen te kopen die dag maar toch de Combi Camp Flexi uit de vouwwagen stalling te halen. Tijdens de zomer vakantie begon het toch wel te kriebelen en kwamen we een Smitveld tegen op de camping. De eigenaren waren super enthousiast over de tenttrailer. Makkelijk in opzetten en een fijn bed.

In het najaar hebben wij de Kampeer en Caravan Jaarbeurs bezocht in Utrecht. Daar introduceerde Smitveld de Tourist. Een ruime 4 persoons vouwwagen. En een die helemaal in ons perfecte plaatje past. Na een leuk gesprek zijn we een paar dagen later naar Heiloo gegaan om er een te bestellen.

Vouwwagenspecialist Boxtel Smitveld Combi Camp Campwerk Trigano Camplet

Een nieuwe vouwwagen kopen

Omdat wij opzet gemak belangrijk vinden hebben we de Smitveld Tourist opgezet. Het opzetten van de Smitveld is echt heel makkelijk. In enkele minuten staat de vouwwagen inclusief grote voortent. De Combi Camp Flexi hebben we ingeruild en de Smitveld staat in de vouwwagen stalling. Klaar voor de grote vakantie!