F - Fietsendrager op een vouwwagen

Met de fiets op vakantie of de fietsen mee op vakantie? De volgorde is anders maar je vakantie is compleet anders. Om fietsen mee te nemen op vakantie heb je een fietsendrager nodig. Er zijn verschillende soorten fietsendragers. Je kan een fietsendrager achter op de auto plaatsen maar ook op de vouwwagen. Op de vouwwagen kan je een imperiaal of basisdrager plaatsen om de fietsen op mee te nemen. Een andere goede optie is een disseldrager, dat is een fietsendrager die past op de dissel van de vouwwagen. 

Op de vouwwagens van Smitveld kan je op twee manieren fietsen meenemen. Op de dissel is ruimte voor 2 fietsen. Boven op de Basisdrager kan je tot 5 fietsen meenemen.

Thule is een bedrijf dat fietsendragers maakt. De fietsendragers van Thule zijn er in vele soorten en maten. Zowel voor op een trekhaak van de auto, voor boven op de dakdrager of imperiaal of voor op een dissel van een vouwwagen. Thule maakt hele degelijke fietsendragers die ook geschikt zijn voor e-bikes of elektrische fietsen. 
Terug

Gerelateerde onderwerpen


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.