F - Forum - vouwwagenforum

Forum voor vouwwagens

Zoek de betekenis van ‘forum’ op internet en je komt al snel meer dan 20 verschillende verwijzingen tegen. Het woord forum komt oorspronkelijk uit de Romeinse tijd. In het Romeinse rijk had bijna elke stad een forum; een plein in het centrum van de oude binnenstad. Vaak begonnen als het centrale marktplein waar kopers en verkopers elkaar ontmoetten voor handel. Later groeide een dergelijk centraal plein uit tot het politieke hart van de stad. Hier kwamen experts en deskundigen samen voor het delen van kennis en het voeren van discussie.

Veel huidige vakbeurzen zijn nog steeds succesvol gebaseerd op deze forums, waar vraag en aanbod letterlijk en figuurlijk op bepaalde dagen bij elkaar komen. En dan is het een kleine stap naar de online versie hiervan, die 24/7 paraat is: een internetforum. Het is een plek om over een specifiek onderwerp van mening te wisselen, vragen te stellen en informatie uit te wisselen.

Een internetforum kent administrators, moderators en leden. De administrators en de moderators zijn de mensen die de zaken op het online forum regelen. Zij zijn verantwoordelijk voor de techniek, de vindbaarheid en de inhoud van het forum en zij spreken die leden aan, die zich niet aan de regels houden.
Veelal word je lid van een forum door je er te laten registreren met je naam en je emailadres.

Er is ook een forum voor vouwwagens, zoals vouwwagenclub.info.
Hier treffen enthousiaste vouwwagen bezitters, vouwwagen experts en vouwwagen deskundigen elkaar. Zij delen kennis en ervaringen uit als het gaat om vouwwagens, tips, opzet instructies, leuke campings et cetera. Elke vouwwagen wordt er uitgebreid besproken, zo vind je er vele gebruikers van Aart Kok, Holtkamper, Campooz en Smitveld. Men wil de inhoud van het forum zo objectief en spontaan mogelijk houden. Elkaar oprecht informeren, willen helpen en het met elkaar enthousiast over het onderwerp hebben, dat zijn zeer belangrijke uitgangspunten. Commerciële aanbiedingen zijn daarbij absoluut niet welkom. Soms zijn er wel aantrekkelijke voordeelacties voor leden van een dergelijk vouwwagenforum.

Kortom, het is als enthousiaste vouwwagen bezitter zeker de moeite waard om een forum als  vouwwageclub.info een keer te bezoeken, je vragen of tips te delen en zo online kennis te maken met meer dan 10.000 andere enthousiaste vouwwagenbezitters.
 
Terug

Gerelateerde onderwerpen


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.