G - Gasfles

Een gasfles is een fles of cylinder waar gas in zit om op te koken. Veel gebruikt zijn de Campingaz fles of de Din gasfles. Een gasfles is vaak gemaakt van staal of kunststof.
Op de camping gebruik je een gasfles voor koken, koelbox of voor de verwarming. Bedenk vooraf goed waarvoor je het gas gaat gebruiken. Voor koken op een gaskomfoor of gasbarbecue heb je niet veel nodig.

De Campingaz 907 gasfles is dan een goede optie. Tijdens het koken gebruik je namelijk weinig gas. Voor een koelbox of verwarming is een grotere gasfles aan te raden. De verwarming en koelbox gebruiken continue gas en verbruik je veel. Een grotere DIN gasfles is dan een betere keuze.
Campingaz 907 gasfles is ideaal voor vouwwagen kamperen
Voor kamperen met de vouwwagen raden wij de Campingaz 907 gasfles aan. Dit is een compacte gasfles met voldoende gas voor meerdere weken koken op de camping. Een ander grootvoordeel is dat je gasfles makkelijk in heel Europa kan omwisselen. De Campingaz gasfles ruil je om voor een volle. Je hoeft de gasfles niet zelf te vullen!

De campingaz gasfles kan je snel en makkelijk aansluiten op de Smitveld Cuisine vouwwagenkeuken. Met een slang en drukregelaar sluit je de gasfles aan. Tijdens transport maak je de gasfles van de slang los.
Terug

Gerelateerde onderwerpen


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.