Geweldige looks en lekker ruim van binnen

Geweldige looks en lekker ruim van binnen
Lotte Jongepier is eigenaresse van bijzonderecamping.nl, een website met een verzameling van de mooiste campings & glampings in Europa. Uiteraard is Lotte ‘hoofd kampeerervaring’, maar slapen in een Smitveld-vouwwagen was nieuw!
Lotte van Bijzondercampings.nl
Mijn vriend en ik verbaasden ons over de hoeveelheid ruimte van binnen en dat het zo praktisch is ingedeeld. Het is fijn dat je de luifel kan aanpassen aan het weer. Bij een buitje rits je ‘m hermetisch dicht waardoor er als het ware een extra voortent ontstaat, zo hou je in de echte voortent lekker veel ruimte voor opslag en bagage. Als dan ’s ochtends het zonnetje schijnt, rits je de boogdeur er uit en zit je lekker met de zon op je bol te ontbijten. Erg fijn!
 

ELEGANTE VOUWWAGEN

Het meest te spreken was ik over de elegante looks van de tenttrailer. Deze vouwwagen is echt een plaatje, dankzij de mooie organische luifel aan de voorkant van katoen. De natuurlijke tinten matchen mooi met de groene omgeving. Toen ik camping Ormsby Field op liep werd ik meteen enthousiast; deze vouwwagen is een plezier om naar te kijken en niets om je voor te schamen. Ik ben niet de grootste fan van oogverblindende, grote, witte kampeermiddelen of schreeuwende kleuren die detoneren in de natuur. Die mijd ik als het even kan. De Ruebist past precies in mijn plaatje.
 

HEERLIJK GESLAPEN

Tot slot hebben we echt heerlijk geslapen. Mijn vriend is behoorlijk lang en dat ging prima, ruimte zat in het queensize bed! Het matras lag gewoon heerlijk.

Boerencamping Ormsbyfield in Castricum