Ik sliep er 10x beter op dan in een gemiddeld Nederlands vakantiepark

Ik sliep er 10x beter op dan in een gemiddeld Nederlands vakantiepark
Laura van VlaanderenLaura Vlaanderen schrijft graag en veel over reizen, is fotograaf en plukt geluksmomentjes. Ze vierde haar verjaardag op de camping in een vouwwagen!
 

Kamperen met Hond!, Vouwwagen opzetten

“Het was even zoeken naar een camping waar we met onze hond Boaz welkom waren. Hij gaat overal mee naar toe en heeft zijn eigen Instagram account. Op aanraden van Maarten, de eigenaar van Smitveld, werd Geversduin geboekt, een grote, gezellige camping in het bosrijke Castricum. Een aanrader. De camping ligt midden in het bos dat overloopt in de duinen. Je kan heel makkelijk naar het strand maar ook Heemskerk en Castricum zijn dichtbij. In de buurt is genoeg te doen, maar ook Amsterdam is om de hoek met de trein. Wij zijn naar het strand geweest. Boaz vond dat geweldig!”

“Bij aankomst hebben we eerst de tent opgezet. Toen we klaar waren, was ik echt verbaasd. Zo snel en makkelijk en wat een ruimte! Kamperen was in mijn hoofd nog altijd ‘kramperen’ door herinneringen aan mijn jeugd. Nu stond er binnen een kwartier een luxe tent. Extra leuk was de seperate Luifeltent voor Boaz. Zo had hij net als thuis zijn eigen plek.”

“Tijdens de kampeerweek was erg wisselvallig met het weer. Van de wind en regen hebben we in de Smitveld vouwwagen niks gemerkt. ”

“Niet alleen Boaz heeft uitstekend geslapen, wij ook dankzij de goede matrassen van de Smitveld vouwwagens. Ik sliep er 10x beter op dan in een gemiddeld Nederlands vakantiepark. En omdat het langslapers zijn hoef je ook niet over elkaar heen te kruipen ’s nachts. Ik ben blij dat ik kramperen 20 jaar na dato een nieuwe kans heb gegeven. Met deze heerlijke vouwwagen is het echt genieten. Wij hadden een top week! ” 

Boas in de Smitveld Luifeltent