I - Imperiaal

Een imperiaal is een bagagerek die je boven op een vouwwagen of op het dak van een auto kan plaatsen. Omdat een imperiaal boven op het dak zit van een auto wordt het ook vaak dakdrager genoemd. Doordat een imperiaal gemaakt is als een soort rek kan je er allerlei items op monteren. Thule heeft bijvoorbeeld handige klemmen die de dakkoffer, fietsenhouder vast kunnen zetten. 

De Smitveld Basisdrager is een imperiaal waar op je de fietsendrager van Thule kan plaatsen. Op de Smitveld Basisdrager kan je veel bagage mee nemen. Van surfplank tot vijf fietsen. Als er een houder voor is kan je het monteren. Thule is het merk dat wij adviseren. Thule heeft een groot aanbod dakdrager houders voor fietsen, surfplanken, kano's, subboards, dakkoffers en meer. 

De Basisdrager is gemaakt van lichtgewicht materialen zodat het imperiaal zelf goed te tillen is. De buizen maken wij van extra dikke buizen voor de stevigheid. Het monteren is eenvoudig door snelle en makkelijke houders die vast zitten aan de vouwwagen. 
Terug


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.