B - Kampeerland Belgiƫ

KAMPEERLAND BELGIE

Zo dichtbij maar toch zo ‘buitenlands’. Kamperen in België is voor veel Nederlanders een geweldige manier om vakantie te vieren, niet alleen met een tent of caravan maar zeker ook met de vouwwagen. Als je niet te ver wilt reizen maar toch wilt kennis maken met een ander land, een ander landschap en een andere cultuur is kamperen in België een uitgelezen mogelijkheid. ’s Ochtends je eigen straat uitrijden en ’s middags op de camping voor je eigen vouwwagen aan een koud Belgisch biertje zitten is geen enkel probleem. Immers, je rijdt in een paar uur naar elke bestemming in België.   

Dat België populair is als vakantieland is niet zo gek, het heeft dan ook veel te bieden. Kamperen in België kan in verschillende mooie regio’s zoals de kust, de Ardennen of de Kempen. België heeft maar liefst 67 kilometer Vlaamse kust, heerlijk voor zonaanbidders, zwemmers en jeugd. De Ardennen bieden heuvels, rivieren en sportavontuur en de Kempen uitgestrekte, rustige natuurgebieden. Daarnaast heeft België veel leuke en gezellige campings in de buurt van mooie en gezellige steden. Ook voor kinderen biedt België als kampeerland veel mogelijkheden. En niet te vergeten; de heerlijke Belgische friet doet het bij de kinderen altijd goed. 

Wij zijn enthousiast over België als vakantieland. Zeker met de Smitveld vouwwagen is België aan te bevelen. De zomerse dagen kunnen warm zijn en de nachten, zeker in de Ardennen, kunnen koel zijn. De vouwwagen met luifel geeft schaduw en ’s nachts heb je nauwelijks last van de koude door het luxe bed dat op afdoende afstand boven de grond staat. 

 
Terug

Gerelateerde onderwerpen


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.