K - Kampeervakantie

Een kampeervakantie is een verblijf op een camping. Een kampeer vakantie kan je houden op verschillende soorten campings. Je kan kiezen voor en boerencamping, mega camping of charme camping of nog een andere soort camping. Voor iedereen is er een camping en kampeervakantie.

Kampeervakanties zijn er in vele vormen. Van een fietsvakantie met de tent tot aan een seizoensplek. Deze twee vakanties op de camping hebben weinig met elkaar en zijn erg verschillend. Toch vinden beide vakanties op een camping plaats.

Een kampeervakantie is een populaire manier van vakantie vieren voor Nederlanders. Nederland maakt ruim 5,2 miljoen kampeervakanties per jaar. Het populairste kampeerland is Frankrijk gevolgd door Duitsland, België, Italië en Spanje. Maar het eigenland is met de helft het aller populairst. 

Nederlanders kamperen graag in een caravan, tent en vouwwagen. De laatste jaren raakt de camper steeds meer in trek. Ook bieden steeds meer campings verhuur tenten, stacaravans, glampingtenten en huisjes aan. 
 
Terug


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.