L - lattenbodem

Of je nu liefhebber bent van een actieve of een wat minder actieve vakantie, je wilt goed kunnen uitrusten en slapen in je vouwwagen. Veel mensen kiezen dan ook bewust voor een goed en comfortabel matras. Heerlijk beddengoed erop. Goede nacht en slaap lekker! 

Echter, misschien nog wel het meest belangrijk, is wat er onder het matras aanwezig is. Is het een traditionele houten plank (als bij de Cabanon Stratos of Jamet Arizona)) of een lattenbodem. Naast de licht meeverende werking biedt een lattenbodem de noodzakelijk ventilatie voor het matras en voorkomt ze zo condensvorming. Een lattenbodem is licht in toepassing. 

Tip: voor wie echt comfortabel van zijn of haar nachtrust wil genieten kiest in plaats van een lattenbodem voor een schotelbed. Deze bodem bestaat uit individueel zeer flexibel meeverende schotels (Froli systeem) die niet alleen zorgen voor een perfecte ventilatie maar zich samen met een heerlijk matras aanpassen aan de lichaamsdrukpunten en zodoende zorgen voor heel veel aangenaam slaapcomfort. Smitveld vouwwagens is een specialist in Froli bedsysteem. Elke nacht in een Smitveld vouwwagen is met dit bedsysteem een slaapkadootje.     
 
Terug

Gerelateerde onderwerpen


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.