Lodgist

De Lodgist is de grootste uitvoering van alle vouwwagens van Smitveld. De tentwagen is een dubbele uitklapper, maar ook hier net even ander dan anders. Bij de Smitveld Lodgist slaap je dwars op de wagen, met ook hier als voordeel dat je niet over elkaar hoeft om uit bed te stappen. Nog een voordeel is dat je niet alle geluidjes hoort van je kinderen, jouw oren  s hoortnten kunnenvaste bedden waar 4 personen riant op kunnen slapen. De slaapplaatsen zijn 195cm breed en 220cm lang, dus genoeg ruimte voor de ouders en de kinderen! De voortent is zeer ruim qua afmetingen, namelijk 450cm bij 230cm. U kunt met gemak binnen zitten, ‘s avonds of als het weer slechter is. Wat een groot pluspunt is aan deze Lodgist vouwwagen zijn de mooie hoekramen. Ze geven een ruimtelijk gevoel en zijn speels, zo krijgt u een leuk binnenkijkje.

Vanaf

€ 10.990,-

Voor 4 tot 6 personen

Vraag een brochure aan

Voordelen

De vouwwagen voor het hele gezin!

De Lodgist is de grootste uitvoering van alle vouwwagens van Smitveld. De tentwagen heeft twee vaste bedden waar 4 personen riant op kunnen slapen. De slaapplaatsen zijn 195cm breed en 220cm lang, dus genoeg ruimte voor de ouders en de kinderen! De voortent is zeer ruim qua afmetingen, namelijk 450cm bij 230cm. U kunt met gemak binnen zitten, ‘s avonds of als het weer slechter is. Wat een groot pluspunt is aan deze Lodgist vouwwagen zijn de mooie hoekramen. Ze geven een ruimtelijk gevoel en zijn speels, zo krijgt u een leuk binnenkijkje.

Voor de Lodgist zijn er genoeg accessoires om u verblijf nog aangenamer te maken. Zoals een boogluifel, ruimtestokken of een hordeur. Ook een Cuisine (keuken) is mogelijk en biedt u de mogelijkheid om zelf op de camping te koken & bakken met de nodige luxe.

De Lodgist wordt gebouwd met kwalitatief hoogstaande materialen. Dit gecombineerd met het vakmanschap maakt het dat 97% van alle ooit afgeleverde Smitveld vouwwagens nog steeds rondrijden.

Bekijk de accessoires


Afmetingen

Voortent 400x233cm
Buitenmaat 650x850cm
Benodigd oppervlakte (ongeveer) 55m2
Maximaal aantal haringen 27

Details

Toelaatbare massa 750kg
Eigen gewicht 340kg
Nuttig laadvermogen 400kg
Bandenmaat 165/70/13
Bandenspanning 3,4Bar, 340kPA of 50 PSI
Koppelingshoogte 36cm
Wagenbak afmetingen 220 of 240x160cm
Totale wagenlengte 335cm
Smitveld Lodgist tenttrailer plattegrond

De Smitveld Violist tenttrailer staat op het AL-KO systeem chassis. Dit is het beste aanhanger onderstel dat bestaat.
De tenttrailer is geremd en heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 750kg. Het eigen gewicht is ongeveer 340kg.