Luifeltent

Onder de luifel is er nu een extra slaapplaats voor kind mogelijk. Dit wordt waarschijnlijk de favoriete plek voor de iets grotere kinderen.
Dichtbij de ouders en toch een beetje extra op jezelf. Nu kan je met de Smitveld Ruebist of Violist met 3 kinderen in de vouwwagen op stap. De tent komt op de plek van een zijscherm. De tent van 100% Ten Cate katoen heeft (natuurlijk) een kuipgronzeil en past geheel in de sfeer van je Smitveld Vouwwagen. Er kan een inflatingmat van volwassen afmetingen in, er is ook nog wat bagageruimte. Trouwens voor een hond, hebben we inmiddels gehoord, ook een hele leuke plek.
Luifeltent

Opzetgemak

Waar andere merken vouwwagens veel te ver doorschieten in hun enthousiasme over de opzetsnelheid van tenttrailers, blijven wij heel eerlijk. Wij krijgen vaak de complimenten hoe eenvoudig en snel het werkelijk gaat. De logische volgorde vereenvoudigt het opzetten enorm, u kunt alleen maar dat deel uitvouwen en daarna pas het volgende, u kunt het niet fout doen.

Een Smitveld heeft geen losse voortent, juist dit gedeelte maakt het opzetten van andere tenttrailers tot een langdurige bezigheid. Bij een Smitveld is het tentdoek en het buizenframe al voor u aan elkaar gekoppeld. De verstelbare scheerlijnen maken het plaatsen van de haring ook een stuk makkelijker dan met een rubberring. Opzetten, inclusief haringen, kost een minuut of 15 en dan staat er een stoere, stormvaste, ruime, behaaglijke en strak opgezette Smitveld.