De Luifeltent extra ruimte bij de vouwwagen

Onder de luifel is er nu een extra slaapplaats voor een kind mogelijk. Dit wordt waarschijnlijk de favoriete plek van een iets groter kind. Dichtbij de ouders en toch een beetje op jezelf want een eigen bijzettenje is toch wel erg spannend. Nu kunt u met de Smitveld Ruebist of Violist met 3 kinderen met de vouwwagen op stap. Zo maak je van de Smitveld een vijf persoons vouwwagen. De luifeltent kan je natuurlijk ook gebruiken voor meer opbergruimte.

Ritsen maar......en de luifeltent is gemonteerd

De tent komt op de plek van een zijscherm. Direct naast de ingang van de vouwwagen en veilig onder de luifel. Daardoor is het opzetten van de luifeltent eenvoudig. Je ritst de luifeltent tussen de vouwwagen tent en de boogluifel. En met 1 stok en 8 haringen staat er een ruime toevoeging aan de Smitveld Ruebist of Violist. 

De tent is van 100% Ten Cate katoen, heeft (natuurlijk) een kuipgrondzeil en past geheel in de stijl van de Smitveld Vouwwagen. Er kan een inflatingmat van volwassen afmetingen in en er is nog ruimte voor de bagage. Trouwens voor een hond, hebben we inmiddels gehoord, is het ook een hele leuke plek.
 

Vijf personen vouwwagen

De luifeltent is de ideale accessoire voor gezinnen met vijf personen. In de Ruebist en Violist zijn 4 slaapplaatsen en dat is er één te weinig voor deze gezinnen. Maar gelukkig kwam er een slim jongetje van 8 jaar in onze showroom. In een enthosiaste bui riep hij "Ik wil daar slapen!". Een paar ontwikkel versies later vind je de luifeltent in onze showroom.
Luifeltent