Een nieuwe luxe vouwwagen kopen van Smitveld vouwwagens

Wil je een nieuwe, luxe 2-persoons, 4-persoons of 6-persoons vouwwagen kopen? Kom dan langs in onze showroom in Alkmaar, Noord-Holland, en ontdek welke soort luxe vouwwagen wij zoal aanbieden. Wij produceren onze vouwwagens zelf en doen dit volledig in eigen beheer in Noord-Holland. Zo kunnen we jou de beste kwaliteit garanderen. Wil je een nieuwe luxe vouwwagen kopen? Ontdek dan hier de voordelen wanneer je een luxe 2-persoons, 4-persoons of 6-persoons vouwwagen gaat kopen bij Smitveld.

Een eenvoudig op te zetten en toch luxe vouwwagen kopen

Een luxe vouwwagen kopen van Smitveld uit Noord-Holland is anders dan andere vouwwagens kopen. Dat zie je direct aan de vorm van de tent. Waar andere vouwwagens bij het standaard bungalowtent ontwerp blijven, kiezen wij voor een totaal ander design. Naast het unieke design is een Smitveld vouwwagen van zeer hoge kwaliteit. De vouwwagen wordt afgeleverd op een AL-KO systeemchassis met oplooprem. Daarnaast zijn de hoogwaardige 100% katoenen tentdoeken afkomstig van TenCate. De vouwwagens van Smitveld in Noord-Holland hebben allemaal een degelijk kuipgrondzeil. Bij tenten was dit al wat eerder toegepast, maar wij hebben dit als eerste geïntroduceerd voor vouwwagens. Het grondzeil zit vast gemonteerd aan de vouwwagen. De makkelijke en luxe vouwwagens van ons bedrijf uit Noord-Holland hebben ook nog eens een uniek opzetsysteem. Het opzetten gaat daardoor snel en eenvoudig. Wanneer je een nieuwe vouwwagen kopen wilt, kun je dus het beste gaan voor een luxe 2-persoons, 4-persoons of 6-persoons vouwwagen uit onze showroom.


  Luxe vouwwagens van Smitveld.
 

Een vouwwagen brengt je een fijne vakantie

Na het kopen van je nieuwe 2-persoons, 4-persoons of 6-persoons vouwwagen, kan het vakantieplezier beginnen. Dit merk je al bij het inpakken van je vouwwagen, want wat een bagageruimte heb je! Het rijden met de vouwwagen voelt al snel vertrouwd. Je merkt eigenlijk niet dat je een vouwwagen meetrekt. Het plezier gaat verder op de camping: er zijn geen uitgebreide opzetinstructies, maar je werkt in een logische volgorde. Binnen 15 minuten is de vouwwagen afgespannen en ingericht. Eten bereid je gemakkelijk op het grote werkblad in de keuken. Aan het eind van de dag droom je heerlijk weg op de echte matrassen.

Ervaar complete luxe op vakantie

Tijdens de vakantie merk je hoe comfortabel de vouwwagen is. Je hebt genoeg ruimte binnen en ook buiten onder de grote boogluifel. De zon schijnt natuurlijk niet altijd, dus tijdens slecht weer komt het aan op kwaliteit. De vouwwagens van Smitveld in Noord-Holland zijn tochtvrij, waterdicht en stormvast. Alle ventilatieopeningen zijn zo geplaatst dat het niet binnen kan regenen, ook daaruit blijkt het goede ontwerp. In onze showroom staan alle tenttrailer modellen opgesteld. Of je nu een nieuwe, luxe 2-persoons, 4-persoons of 6-persoons vouwwagen wilt kopen; wij bieden het allemaal. We zien je graag in onze showroom om je de modellen te laten zien. Heb je nog vragen over het kopen van een nieuwe, luxe vouwwagen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0251-670173.