Wat is de makkelijkste vouwwagen van Nederland?

Wat is de makkelijkste vouwwagen van Nederland?

Vanzelfsprekend heeft iedereen een eigen mening over wat precies een makkelijke vouwwagen is. De een heeft het over de opzettijd, de ander over het gemak van het opzetten en weer een ander bedoelt hiermee de beschikbare bagageruimtes of de leefruimte in de tent. Een ding echter is zeker: het supergemakkelijke gebruik van een vouwwagen staat garant voor een aangename kampeervakantie.

Een gemakkelijke vouwwagen betekent 1-2-3 opzetgemak

Een vouwwagen biedt grote slaapplekken en heeft een aangename leefruimte, die flexibel in te richten is. Een vouwwagen zoals een Smitveld Ruebist is bovendien uit te breiden met een uitbouw voor extra tentruimte. Ondanks de relatief grote tent is een vouwwagen in een mum van tijd op te zetten en dan bedoelen we in enkele minuten, zeker als u met 2 personen bent. Alles bij een goede vouwwagen is ingesteld op 1-2-3 opzetgemak, klik-klak-klaar, zonder gereedschap, zonder gesjouw en gedoe, hoe jong of oud u ook bent. Volg de stappen, spreek af wie wat doet en het kan niet mis gaan. Zo gemakkelijk is een vouwwagen.

Welke vouwwagen is het gemakkelijkst op te zetten?

De meest snel en gemakkelijk opzetbare vouwwagen is de Smitveld Violist, want alle buizen zijn al bevestigd aan de tent. Binnen 10 minuten staat een zeer volledige tent met veel sta-ruimte en waar met gemak 6 personen onder de voorluifel kunnen zitten. U beschikt bovendien over het beste bed van de camping, met een heerlijk bed met schotelbodem-vering en tot maar liefst 210cm lengte.

Smitveld vouwwagen Tenttrailer makkelijkste vouwwagen

Hoe zet ik gemakkelijk een vouwwagen op?

Het opzetten van een vouwwagen is in het algemeen zeer gemakkelijk. Staat de vouwwagen  waterpas op haar campingplek en is het grondzeil eenmaal uitgespreid, dan kan de vouwwagen met handige scharnieren opengeklapt worden tot een tent met ruime slaapplaatsen en een menshoog hoofdportaal. Is ze opengeklapt dan vergrendeld u haar eenvoudig zodat u gemakkelijk de staanders eronder kunt schuiven. Het grondzeil kan nu vastgeritst worden aan de tent en daarna kan de tent afgespannen worden. U hoeft niets te tillen, er zijn geen zware tentzakken en er is geen onhandig gekruip op de knieën nodig onder een tentdoek. Is de een bezig met het afspannen, dan richt de ander alvast de tent en keuken in. Het tenslotte aanbrengen van de voorluifel maakt vervolgens de tent helemaal af. De gemiddelde opzettijd bedraagt zo pakweg 15-20 minuten met als resultaat alle luxe van comfortabel kamperen. En natuurlijk geldt bij het opzetten: u heeft vakantie, dus neem er gewoon alle tijd en rust voor. Ook het opzetten van een vouwwagen is een vorm van genieten en ontspanning.

Ook gemakkelijk: veel opbergruimte, ook tijdens het reizen

In een vouwwagen is veel bagageruimte voor allerlei kampeerbenodigdheden beschikbaar. U kunt de bagage niet alleen onder de vouwwagen maar ook in diverse compartimenten onder het bed opslaan. Voor het reizen kan op het dak van de vouwwagen een fietsenrek geplaatst worden. Al dit opberggemak bij een vouwwagen levert u in uw eigen auto de nodige ruimte en daarmee reisplezier op.

Smitveld makkelijke vouwwagen kopen in Nederland

De makkelijkste vouwwagen van Nederland kopen

De makkelijkste vouwwagen van Nederland wil je natuurlijk graag hebben. Maar dan is het wel goed om even naar een vouwwagenzaak of vouwwagenspecialist te gaan. Daar laten ze je alle vouwwagen merken zien. Dan heb je direct door wat niet zo handig is en juist makkelijk is voor jouw. De aller makkelijkste vouwwagen vind je in de showroom van Smitveld.

In de vouwwagen showroom laten wij je alle voordelen van een Smitveld zien. Zetten je zelf de vouwwagen op. En laten de nadelen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Als je zover bent een makkelijke vouwwagen te kopen kan dat snel en eenvoudig in Heiloo. De vouwwagenshowroom is goed bereikbaar via de A9. Tussen Amsterdam en Alkmaar ligt Heiloo prachtig aan de Noord Hollandse kust. Leuk om te combineren!