Melaply

Voor de opbouw op het chassis van de Smitveld Vouwwagens, maken wij gebruik van hoogwaardig Melaply multiplex.

Dit uit Finland afkomstige watervast verlijmde multiplex is van zeer hoge kwaliteit en garandeert een lange levensduur van de bak van de vouwwagen.

Voor het Melaply plaatmateriaal van onze vouwwagens hebben we gekozen voor de beste kwaliteit en ook de duurzaamheid hebben we hoog in het vaandel staan. Dat is de reden dat we ook hebben gekozen voor hout met een FSC keurmerk voor de Smitveld vouwwagens. Het Melaply multiplex voor onze vouwwagens wordt bij binnenkomst onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Enkel het beste materiaal gebruiken wij voor de bouw van onze vouwwagens.

Het multiplex voor onze vouwwagens maken wij op maat zodat er altijd een 100% pasvorm is en we ook de hoge kwaliteit van onze vouwwagens altijd kunnen waarborgen. Op basis van de door u gekozen bakmaat, maken wij de vouwwagen bak op maat. Voor de bakmaat van onze vouwwagens kunt u kiezen uit 220 cm of 245 cm. Dit alles bespreken wij bij het samenstellen van de vouwwagen van uw dromen.

Het Multiplex wat wij gebruiken voor de Smitveld vouwwagen is volledig onderhoudsvrij en duurzaam.

Cuisine :
Voor de Cuisine van de vouwwagen gebruiken wij naast staal ook hout voor de het werkblad.

Voor het werkblad kunt u kiezen uit twee soorten hout:

  1. U kunt kiezen uit watervast multiplex.
  2. U kunt kiezen voor een blad van geolied eikenhout.

De Cuisine wordt geleverd met meer dan voldoende opbergruimte en de mogelijkheid van een 3-pits gasfornuis waarmee u heerlijke gerechten kunt bereiden. De Cuisine wordt los geleverd en kan neergezet worden waar u maar wilt. De mooiste plek om te koken is onder de luifel lekker buiten.

Melaply