“Onze Ruebist staat als een huis”

“Onze Ruebist staat als een huis”
Mildred Snijders (54) en haar man Wijnand (52) uit Leiderdorp vieren de vakantie weer ouderwets samen. “Onze drie kinderen zijn volwassen. Wij hebben daarom een vouwwagen van Smitveld heerlijk voor ons twee gekocht. Daarmee gaan we lekker naar een adults only camping. Een verademing. Geen huilende kinderen, maar een groen rustoord, waar ik direct ontspan.”
 

Natuur

“Genieten van de natuur, dát is voor ons pas echt vakantie. Buiten de schoolvakanties om reserveren we het meest zonnige plekje op de camping. Koken doen we op de safari chef, een gasbarbecue met paella pan waarop je de heerlijkste maaltijden bereidt. 

Wij zijn echt vouwwagenmensen en hebben er ooit een aangeschaft van 35 jaar oud. Een super ding, die ik in m’n eentje kon opzetten. Toen er een kleintje kwam, kochten we een caravan. Niet handig, want er was geen plek voor het babybedje. Toen een Jamet Louisiana overgenomen, die was totaal ongeschikt voor een last minute weekendje weg. We zagen er gewoon tegenop om hem mee te nemen. Dus verkocht. 
 

Fijne mensen

Heel vaak zagen we de Smitveld voorbijkomen. Toen we gingen kijken in de showroom, hadden we net een financiële meevaller en was ik verkocht. Dat is nu vijf jaar geleden. Bij Smitveld tref je fijne mensen met hart voor de zaak. Ze staan helemaal achter hun product, dat merk je aan alles. 

Ik stond een keer op de camping en wist niet meer hoe het moest, dan krijg je binnen 10 minuten een berichtje: ‘ja, hier zijn we om te helpen’. Als er iets kapot is, rij je langs en is het snel gemaakt. 
 

Als een huis

Onze Ruebist staat als een huis. Bij storm en onweer zijn laatst veel mensen nachts vertrokken, wij hebben niks gemerkt en konden zo doorgeslapen. Binnen een kwartier is de vouwwagen opgezet. Dan staat de basis. Vervolgens even de haringen erin slaan en binnen 10 minuten ben je klaar! Het vaste grondzeil is heerlijk, er komt geen water en bende binnen. Zo houden we het schoon en gezellig samen. En hoef ik niet te veel op te ruimen.
 

Tip

Neem houten haringen mee als je op zanderige ondergrond staat. IJzeren pinnen glijden weg en worden zo uit de grond getrokken. Wijze les, hebben wij ook eerst moeten ervaren.”
Smitveld vouwwagen op een prachtige camping