O - Opzettijd

Opzettijd van een vouwwagen

Veel mensen vragen zich af wat de gemiddelde opzettijd is van onze vouwwagens, of zij vragen ons om tips om de vouwwagen snel op te kunnen zetten. 
Vooropgesteld: elke Smitveld Vouwwagen is ontworpen om zo eenvoudig mogelijk opgezet te kunnen worden, zelfs als het weer minder goed is. Sommige modellen zijn in de basis binnen slechts 10 minuten afgespannen en klaar voor de verdere inrichting.

Opzetgemak

Vanuit onze ruime kampeerervaring zijn onze vouwwagens voorzien van het meest slimme opzetsysteem. Eenmaal gearriveerd op de plaats van bestemming kun je jouw Smitveld vouwwagen eenvoudig, snel en zonder stress opzetten. Natuurlijk voorzien we elke vouwwagen van een duidelijke opzetinstructie die je rustig vooraf of ter plekke kunt bekijken. Voor een aantal modellen hebben we ook een instructiefilm beschikbaar. De aanwijzingen worden zo helder en duidelijk weergegeven.

Gemiddelde opzettijd

Voor de diverse types hebben we een gemiddelde richttijd bepaald, onze Smitveld Ruebist is op te zetten binnen 10 minuten. Betreft het een vouwwagen met een maximale uitvoering als onze Smitveld Lodgist dan wordt dit iets langer, maar zelfs als deze uitvoerige versie in een vakantietempo wordt uitgevoerd dan nog komen we tot een opzettijd van niet meer dan 40 minuten. Bij elke handeling hebben we opzetgemak op de eerste plaats staan. Immers het gaat om plezier beleven en genieten van het pure kampeer- en vakantiegevoel. Geen haast. Geen druk. Geen gedoe. Fijne vakantie!
Terug

Gerelateerde onderwerpen


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.