Patist Vouwwagen

Elke vouwwagen heeft  haar eigen voordelen. Hier vind je een aantal belangrijke pluspunten van de Smitveld Patist, zoals het kuipgrondzeil, de luifels, het tentdoek en de scheerlijnen van de Patist vouwwagen.

Kuipgrondzeil

De Smitveld Patist is de compacte vouwwagen met volledig kuipgrondzeil, de basis voor echt lekker kamperen. Door het kuipgrondzeil heb je geen last van water, tocht of beestjes in de vouwwagen.

Tentdoek

Voor de Patist vouwwagen gebruiken wij alleen de beste materialen. Daarom hebben we gekozen voor het super sterke Ten Cate KD24 tentdoek. Het tentdoek is natuurlijk waterdicht en ademend. Maar gaat ook jaren mee. Dat is pas duurzaam!

Haringen

Stormvast en toch snel opzetten? Ja dat kan! In het ontwerp van de Patist hebben we gezocht naar een minimaal aantal haringen en maximale stevigheid. Zo heeft de Patistv17 handig verstelbare scheerlijnen en 10 sterke haringen aan het grondzeil. 

Luifels

Op de camping onder de luifel zitten. Beter kan het bijna niet. De vouwwagens van Smitveld kan je op verschillende manieren uitbreiden. Met de boogluifel, zijschermen of zelfs helemaal afsluiten.