Patist

De kleinste Smitveld vouwwagen heet Patist, deze gezellige, compacte vouwwagen is geschikt voor 2 personen. Doordat de vouwwagen redelijk klein is zet deze nog makkelijker op. Net als bij de Ruebist en Violist vouwwagens staat het bed centraal in de vouwwagen. Het verschil tussen de Ruebist en de Patist is voor al te merken in de voortent. Deze is smaller en korter. De voortent is 140 cm diep en 300 cm breed. De hele vouwwagen wordt daardoor veel compacter.

Vanaf

€ 7.490,-

Voor 2 personen

Vraag een brochure aan

Voordelen

Knusse vouwwagen

De kleinste Smitveld vouwwagen heet Patist. Deze gezellige, compacte vouwwagen is geschikt voor 2 personen. Doordat de vouwwagen redelijk klein is zet deze nog makkelijker op. Net als bij de Ruebist en Violist vouwwagens staat het bed centraal in de vouwwagen. Het verschil tussen de Ruebist en de Patist is voor al te merken in de voortent. Deze is smaller en korter. De voortent is 140 cm diep en 300 cm breed. De hele vouwwagen wordt daardoor veel compacter.

Slaapcomfort

Het bekende 8 cm dikke traagschuim matras wordt ook geleverd in de Patist. Met dit bed overtreft deze vouwwagen de meeste vouwwagens in slaapcomfort. Daarnaast kan het bed grotendeels blijven liggen als de vouwwagen ingeklapt is. Van uit de slaaptent stapt u eenvoudig en snel in de voortent.

Accessoires

Voor de Patist zijn er genoeg accessoires om u verblijf nog aangenamer te maken. Zoals een boogluifel, ruimtestokken of een hordeur. Zelfs een cuisine (keuken) is mogelijk en biedt u de mogelijkheid om zelf op de camping te koken & bakken met de nodige luxe.

De Patist wordt gebouwd met enkel kwalitatief hoogstaande materialen. Dit gecombineerd met het vakmanschap maakt het dat 97% van alle ooit gebouwde Smitveld vouwwagens nog steeds rondrijden.

Bekijk de accessoires

Smitveld patist tenttrailer compacte vouwwagen

Afmetingen

Voortent 400x233cm
Buitenmaat 650x850cm
Benodigd oppervlakte (ongeveer) 55m2
Maximaal aantal haringen 27

Details

Toelaatbare massa 750kg
Eigen gewicht 340kg
Nuttig laadvermogen 400kg
Bandenmaat 165/70/13
Bandenspanning 3,4Bar, 340kPA of 50 PSI
Koppelingshoogte 36cm
Wagenbak afmetingen 220 of 240x160cm
Totale wagenlengte 335cm

Smitveld Patist tenttrailer plattegrond vouwwagen smitveld

De Smitveld Violist tenttrailer staat op het AL-KO systeem chassis. Dit is het beste aanhanger onderstel dat bestaat.
De tenttrailer is geremd en heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 750kg. Het eigen gewicht is ongeveer 340kg.