Q - Quasi-tent

Is het een tent of toch een vouwwagen? De vraag die veel mede kampeerders stellen aan de eigenaren van een Smitveld vouwwagen. De vouwwagen die er uitziet als een tent maar wel de voordelen heeft van een vouwwagen. Een heerlijk bed, makkelijk opzetten en heel veel bagage ruimte.

Ach wat maakt het uit. Jij hebt een lekkere vakantie. En je weet ook wel wat de voordelen zijn van een vouwwagen of tenttrailer. Toch wil je niet een saaie vouwwagen maar een stoere tent. Met een Smitveld heb je zowel de voordelen van een vouwwagen maar ook de voordelen van een stoere kampeer tent. Het prachtige lijnenspel van de tent laat niet zien hoe makkelijk de vouwwagen opzet. En alleen vanaf de achterkant is te zien dat er een wagen onder de stoere tent zit. 

De ouderwetse vouwwagen of bouwwagen is een saaie vierkant hok. Een moderne vouwwagen is veel spannender vorm gegeven maar ook sneller op te zetten. Honderd en een losse stokken is nu ook niet iets dat je graag wil op de vakantie. Gemak dient de mens. Ook graag tijdens het opzetten van een vouwwagen. Door zo veel als mogelijk stokken al te monteren en alle overbodige handelingen en stokken weg te laten is het opzetten van een vouwwagen van Smitveld snel en makkelijk.
 
Terug

Gerelateerde onderwerpen


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.