Smitveld Ruebist

Elke vouwwagen heeft unieke voordelen. Hier vind je een aantal belangrijke pluspunten van de Smitveld Ruebist, zoals het kuipgrondzeil, de luifels, het tentdoek en de scheerlijnen van de Ruebist vouwwagen.

 

Kuipgrondzeil

De Smitvel Ruebist beschikt over een kuip- grondzeil. Dit is een belangrijk detail van elke Smitveld vouwwagen. Doordat de tent één geheel is, heeft u geen last van tocht, water en beestjes in de tent. Het kuipgrondzeil geeft de vouwwagen extra stevigheid en comfort. Met een stevige storm staat een Smitveld vouwwagen als een huis!

Tentdoek

Voor de vouwwagens van Smitveld gebruiken wij alleen de beste materialen. Daarom hebben we gekozen voor het super sterke Ten Cate KD24 tentdoek. Het tentdoek is natuurlijk waterdicht en ademend. Maar gaat ook jaren mee. Dat is pas duurzaam!

Haringen

Stormvast en toch snel opzetten? Ja dat kan! In het ontwerp van de Ruebist hebben we gezocht naar een minimaal aantal haringen en maximale stevigheid. Zo heeft de Ruebist 17 scheerlijnen en 10 haringen aan het grondzeil. 

Luifels

Op de camping onder de luifel zitten. Beter kan het bijna niet. De vouwwagens van Smitveld kan je op verschillende manieren uitbreiden. Met de boogluifel, zijscheremen of zelfs helemaal afsluiten.