De Ruebist Ecoline: puur natuur met supersterk gerecycled tentdoek

Nog duurzamer kamperen in een Smitveld vouwwagen gemaakt van tentdoek van gerecycled polyester en katoen. De Smitveld Ruebist Ecoline maakt het mogelijk!

Vanaf

€ 11.990,-

voor 2 personen

Vraag een brochure aan

Voordelen

Kamperen in een Smitveld vouwwagen was altijd al een goede keuze. Met de introductie van de Ruebist Ecoline is duurzaamheid op een nog hoger niveau komen te staan. Dit nieuwe tentdoek van Ten Cate is gemaakt van gerecycled polyester, hennep en organisch katoen. Hoe mooi is dat!
Maar hoe goed is dat tentdoek dan? Dat is het aller mooiste. Het maakt geen verschil. Het heeft dezelfde eigenschappen als het KD38 tentdoek dat we gebruiken. Voor het gerecycelde tentdoek is lang gezocht naar de juiste samenstelling van polyester en natuurlijke materialen. Op de hightec ontwikkelafdeling van Ten Cate Outdoorfabrics is uiteindelijk gekozen voor een combinatie van 50% gerecyceld polyester, 20% hennep en 30% organisch katoen. Dit tentdoek is prima te verwerken door ons en heeft dezelfde prima eigenschappen als ons andere supersterke tentdoek.

Ten Cate Ecoline tentdoek

Voor de kampeerder maakt het dus geen verschil. En het maakt de vouwwagen alleen maar beter voor de planeet. Zo kan je dus echt genieten van een luxe vouwwagen!


Luxe vouwwagen voorzien van alle gemakken

De Smitveld Ruebist heeft zich in de afgelopen jaren bewezen en door ontwikkeld tot een geweldige vouwwagen. Want ook in deze ecologische vouwwagen heb je gewoon de luxe van een volledig kuipgrondzeil, het beste bed op de camping en de ruimte die je wil. 
Standaard heeft de Ruebist een korte luifel. Daar kan je al heerlijk onder zitten maar kan je ook uitbreiden met een extra luifel, zijschermen of meer.

Vouwwagen voor twee personen

Midden in de tenttrailer staat het grote bed voor twee personen. De Ruebist Ecoline is helemaal gericht op kamperende stellen. De ruimte is perfect voor twee mensen zowel in de zomer maar ook in het voor en na seizoen.
Toch is het zeker mogelijk om in de ruimtes naast het bed twee kindertentjes op te hangen. Zo maak je van deze twee persoons vouwwagen een heerlijke vouwwagen voor een familie.


 

Bekijk de accessoires

Smitveld Ruebist Ecoline vouwwagen, de luxe én duurzame vouwwagen voor 2 personen

NIEUW:
INTERACTIEVE PRODUCT UITLEG!

Past de Ruebist Ecoline bij uw wensen?
Bekijk al onze sterke punten nu op
interactieve wijze!

Bekijk hier

Benieuwd naar de
prijs van de Ruebist Ecoline?

Wij verhuren onze
Ruebist Ecoline ook!


Zie hier hoe makkelijk het is om een Smitveld Ruebist vouwwagen op te zetten. Deze kleine vouwwagen heeft maar 4 losse stokken. Daardoor is het opzetten super eenvoudig en heel snel. 

Afmetingen

Voortent 400x180cm
Buitenmaat 600x800cm
Benodigd oppervlakte (ongeveer) 48m2
Maximaal aantal haringen 25

Details

Toelaatbare massa 750kg
Eigen gewicht 330kg
Nuttig laadvermogen 420kg
Bandenmaat 165/70/13
Bandenspanning 2,8 bar, 280kPA of 40 PSI
Koppelingshoogte 36cm
Wagenbak afmetingen 220 of 240x160cm
Totale wagenlengte 335cm
Plattegrond Smitveld Ruebist vouwwagen Ecoline

De Smitveld Ruebist tenttrailer staat op het AL-KO systeem chassis. Dit is het beste aanhanger onderstel dat bestaat.
De tenttrailer is geremd en heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 750kg.