ANWB KCK vouwwagen test met de Ruebist tenttrailer

ANWB KCK vouwwagen test met de Ruebist tenttrailer

De redactie van de KCK heeft in de afgelopen jaren de Smitveld vouwwagens regelmatig getest.

Zo zijn er meerdere test verslagen van de Beauvist en Ruebist die vind je op deze pagina. Helaas is de Violist nog niet getest door de KCK.

ANWB KCK vouwwagentest in 2000

De test uit 2000 is al wat jaartjes geleden maar geeft wel een goede indruk. De Ruebist 20 jaar later is niet meer te vergelijken met de toen geteste Ruebist. Er is veel comfort, een keuken en nog meer bij gekomen. Daarnaast zijn er ook dingen verdwenen. Zo hebben we nu een stuk minder haringen!

Vergeleken met traditionele vouwwagens zijn de Smitvelds ware buitenbeentjes. Want eenmaal uitgeklapt, moet je terdege opletten of je met een piramidetent of vouwwagen te maken hebt. Menig verstookte tentkampeerder is afgelopen jaren dan ook gezwicht voor het gemak van zo'n tentwagen. En hoewel we nauwelijks anderhalf jaar terug in de KCK de Beauvist testte, konden we de verleiding niet weerstaan om dit keer de nieuwe Ruebist aan de tand te voelen.

ANWB KCK Vouwwagentest, test vouwwagens

vouwwagen test kck, anwb test vouwwagen

Conclusie ANWB KCK vouwwagen test

Als kruising tussen een vouwwagen en een sportieve piramidetent is de Ruebist zeer geslaagd! Kwaliteit, afwerking en vooral duurzaamheid zijn absolute top en je krijgt zeker waar voor je geld.

Al is de eerste test al vele jaren geleden aan de conclusie is niks gewijzigd! In de jaren zijn de modellen geupdate en geevolueerd tot een echt top vouwwagen. Ben je bijna overtuigd bekijk een van de Smitveld vouwwagens in onze showroom! En ervaar het echte kamperen.