Ruebist

De Smitveld Ruebist vouwwagen is compact. Met 2 slaapplaatsen en een riante voortent de ideale basis voor een kampeervakantie. Het centraal geplaatste bed van 140 x 210 is goed bereikbaar. Wilt u een lattenbodem, of kiest u liever voor een schotelbed voor nóg meer comfort.

In de Ruebist is er ruimte voor 2 optionele kindertenten. Net als bij de Lodgist, Violist en Patist is de grote boogluifel een optie waarmee u nóg meer ruimte krijgt in de vouwwagen.

Vanaf

€ 9.990,-

Voor 2 tot 5 personen

Vraag een brochure aan

Voordelen

Ruimte

De Smitveld Ruebist voortent is ruim genoeg om met zijn vieren of vijven rond de tafel te zitten, Met de Smitveld Cuisine onder de grote boogluifel heb je alle kookruimte. De ouders slapen op de wagenbak in een riant lang bed. Het centraal geplaatste bed van 140 x 210 is makkelijk bereikbaar. Wilt u een lattenbodem, of kiest u liever voor een schotelbed voor nóg meer comfort? Op het grote matras van een "thuis"-kwaliteit slaapt u prima. Helemaal met een Smitveld Tunnelluifel heeft u een perfect beheersbaar binnenklimaat.  

In de Ruebist is er ruimte voor 2 optionele kindertenten. Net als bij de Smitveld Lodgist, -Violist en -Patist is de grote boogluifel samen met de zijschermen een optie waarmee u nóg meer ruimte krijgt bij de vouwwagen.

Kuipgrondzeil

De Smitveld Ruebist beschikt over een kuipgrondzeil. Dit is een belangrijk detail van elke Smitveld vouwwagen, doordat de tent één geheel is, heeft u geen last van tocht, water en beestjes in de tent. Het kuipgrondzeil geeft de vouwwagen extra stevigheid en comfort. Met een stevige storm staat een Smitveld vouwwagen als een huis.

Sterk

Smitveld vouwwagens zij gemaakt van de beste materialen. Het tentdoek is gemaakt van van Ten Cate doek. De wagenbak is gemaakt van watervaste Melaply panelen. Het AL-KO systeemchassis met oplooprem is het meest comfortabele en veilige onderstel. De stevige geveerde as, de grote 13-inch wielen en het lage zwaartepunt maken het geheel tot een trouwe vakantiegenoot. In Frankrijk met 130km per uur naar het zuiden is heel goed mogelijk.

2 persoons vouwwagen of meer

De Ruebist is een vouwwagen met een vast bed voor 2 personen. Maar naast het grote bed is er ruimte voor twee extra slaapplaatsen. Zo maak je van de Ruebist een 4 persoons vouwwagen. Bestaat het gezin uit 5 personen dan is de Luifeltent een goede aanvulling. Met de aanritsbare luifeltent maak je van de Ruebist een vijf persoons vouwwagen.

Bekijk de accessoires

Smitveld Ruebist vouwwagen, de echte tenttrailer

NIEUW:
INTERACTIEVE PRODUCT UITLEG!

Past de Ruebist bij uw wensen?
Bekijk al onze sterke punten nu op
interactieve wijze!

Bekijk hier

Benieuwd naar de
prijs van de Ruebist?

Wij verhuren onze
Ruebist ook!


Opzetgemak

Waar andere merken vouwwagens veel te ver doorschieten in hun enthousiasme over de opzetsnelheid van tenttrailers, blijven wij heel eerlijk. Wij krijgen vaak de complimenten hoe eenvoudig en snel het werkelijk gaat. De logische volgorde vereenvoudigt het opzetten enorm, u kunt alleen maar dat deel uitvouwen en daarna pas het volgende, u kunt het niet fout doen.

Een Smitveld heeft geen losse voortent, juist dit gedeelte maakt het opzetten van andere tenttrailers tot een langdurige bezigheid. Bij een Smitveld is het tentdoek en het buizenframe al voor u aan elkaar gekoppeld. De verstelbare scheerlijnen maken het plaatsen van de haring ook een stuk makkelijker dan met een rubberring. Opzetten, inclusief haringen, kost een minuut of 15 en dan staat er een stoere, stormvaste, ruime, behaaglijke en strak opgezette Smitveld.

Afmetingen

Voortent 400x183cm
Buitenmaat 800x600cm
Benodigd oppervlakte (ongeveer) 48m2
Maximaal aantal haringen 25

Details

Toelaatbare massa 750kg
Eigen gewicht 330kg
Nuttig laadvermogen 420kg
Bandenmaat 165/70/13
Bandenspanning
2,5Bar, 250kPA of 36 PSI
Koppelingshoogte 36cm
Wagenbak afmetingen 220 of 240x155cm
Totale wagenlengte 335cm

Plattegrond en afmetingen Smitveld Ruebist vouwwagen

De Smitveld Ruebist tenttrailer staat op het AL-KO systeem chassis. Dit is het beste aanhanger onderstel dat bestaat.
De tenttrailer is geremd en heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 750kg.