Ruimtestokken bij de vouwwagen.

Ruimte kom je altijd te kort en wat zou het fijn zijn om je daar geen zorgen over te maken.

Met de Ruimtestokken bent u verlost van die dwarse tentstokken onder de vaste luifel die altijd in de weg staan. Door een kleine knik staat de stok langs de buitenkant. Zo heb je veel meer ruimte onder de luifel en kun je nog meer genieten van de luifel bij je Smitveld vouwwagen. Deze ruimtestokken zijn exclusief door Smitveld ontworpen,

Ruimtestokken

Opzetgemak

Waar andere merken vouwwagens veel te ver doorschieten in hun enthousiasme over de opzetsnelheid van tenttrailers, blijven wij heel eerlijk. Wij krijgen vaak de complimenten hoe eenvoudig en snel het werkelijk gaat. De logische volgorde vereenvoudigt het opzetten enorm, u kunt alleen maar dat deel uitvouwen en daarna pas het volgende, u kunt het niet fout doen.

Een Smitveld heeft geen losse voortent, juist dit gedeelte maakt het opzetten van andere tenttrailers tot een langdurige bezigheid. Bij een Smitveld is het tentdoek en het buizenframe al voor u aan elkaar gekoppeld. De verstelbare scheerlijnen maken het plaatsen van de haring ook een stuk makkelijker dan met een rubberring. Opzetten, inclusief haringen, kost een minuut of 15 en dan staat er een stoere, stormvaste, ruime, behaaglijke en strak opgezette Smitveld.