S - Schotelbed: het beste slaapcomfort van de hele camping

EEN SCHOTELBED EN EEN GOED MATRAS: DE OPTIMALE SLAAPCOMBINATIE 

Mogen we de kampeerpessimisten geloven dan is kamperen en goed slapen een contradictio in terminis. Luchtbedden die leeglopen. Matrasjes die te dun zijn en je net als de prinses op de erwt, alles dat onder het matras ligt de gehele nacht laten voelen. 

Gelukkig is de praktijk anders. Elke dag uitgerust wakker worden is met een vouwwagen van Smitveld de gewoonste zaak van de wereld. Voor Smitveld is slapen belangrijk. Wij vinden dat je heel erg goed moet slapen tijdens jouw welverdiende vakantie. Daarom zijn al onze vouwwagens standaard voorzien van een goed en comfortabel bed op een prima lattenbodem. Het bed zit ingebouwd in de vouwwagen, je ligt lekker vrij boven de grond en je hebt geen last van grondkoude of optrekkend vocht. Bovendien lig je aangenaam horizontaal. Wie doet je wat!

Onze vouwwagens hebben als het om slapen, matrassen en bedbodems gaat, een aantal opties; goed, beter en best! 

Goed is een matras van 140 breed, 210 lang en een dikte van 8 centimeter gemaakt van Pantera comfortschuim liggend op een lattenbodem en voorzien van een heerlijke bamboe hoes. Beter is een breder en dikker matras, van maar liefst 12 cm, ook voorzien van een duurzame bamboe hoes. En best is een extra breed, extra lang en extra dik matras liggend op een schotelbed. 

Een schotelbed is een bed van ‘losse schotels’ die zorgen voor een perfecte ventilatie, daarmee een betere vochtregulatie en een optimaal comfort. Daarbij heeft de schotelbodem een groter raakvlak met het matras dan bijvoorbeeld de lattenbodem en zo geeft de schotelbodem meer lichaamsondersteuning. De ‘losse’ schotels bewegen los van elkaar waardoor het geheel zich nauwkeurig naar het lichaam vormt. 

Een schotelbed en een goed, beter, best matras van Smitveld vouwwagens: dan heb je gewoon simpelweg het lekkerste bed van de camping.

 
Terug

Gerelateerde onderwerpen


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.