Een goede nachtrust op een heerlijk bed.

Smitveld vindt slapen belangrijk. Daarom zit in alle vouwwagens standaard een goed bed. Maar alles kan beter. Er zijn daarom verschillende opties voor elk type slaapliefhebber.

Het beste bed op de camping

Een van de voordelen van een vouwwagen is het echte bed dat je altijd bij je hebt. Daarom hebben we gekozen voor top kwaliteit matrassen en zijn er verschillende keuzes.

  • Standaard ligt er een comfortabel matras in de vouwwagens van 140x210cm en 8 cm dik en gemaakt van Pantera comfortschuim. 
  • Queensize is een luxer matras met riante afmetingen. Met een breedte van 150 centimeter en 220centimeter lang heb je een groot bed mee in de vouwwagen. Door de dikte van 12 centimeter Pantera schuim slaapt iedereen heerlijk.

Thuiskwaliteit schuim in het matras

Pantera comfortschuim is een speciaal ontwikkeld schuim voor meubels en bedden. Het schuim heeft hoge scores op belangrijke eigenschappen van comfortschuim zoals: duurzaamheid, consisntente kwaliteit en hoge mate van comfort. Ook door de jaren heen blijft het matras van goede kwaliteit en vormvast. Daarom is het voor Smitveld de top keuze voor het beste bed op de camping.

De meest comfortabele hoes

Niet alleen de afmeting en het schuim zijn van top kwaliteit maar ook de hoes om de matrassen. Om het matras zit een heerlijke hoes gemaakt van bamboe. Bamboe is een duurzaam en milieu vriendelijk materiaal. Maar ook is de hoes antiallergisch, -huisstofmijt en -bacterieel. De hoes kan je makkelijk los ritsen en wassen op 40 graden en niet in de droger.
 

  Dikte Breedte Lengte Materiaal Hoes
Comfort  8 cm 140 cm 210 cm Pantera SG 52, hardheid 130 Bamboe
Queensize 12 cm 150 cm 220 cm Pantera SG 52, hardheid 130 Bamboe

Een schotelbed: nóg meer slaapcomfort dan een lattenbodem

Onder het matras kan je misschien wel het meeste comfort realiseren. Door te kiezen voor een echt Froli schotelbed heb je absoluut het allerlekkerste bed op de camping. Deze bodem bestaat uit individueel meeverende schotels die niet alleen zorgen voor een perfecte ventilatie maar samen met een onze heerlijke matrassen ook voor heel veel aangenaam slaapcomfort. 

Heerlijk slapen in een donkere slaapcabine of toch een lichte binnentent

In de vouwwagens van Smitveld kan je kiezen of je een donkere of lichte slaapcabine wil. Zo maak je het beste bed op de camping. Gemaakt van dezelfde materialen bieden beide slaapcabines het zelfde comfort niveau en luxe. Voordeel van de donkere slaapcabine is dat het langer donker blijft in de ochtend. Dus langer slapen?

een donkere slaapcabine in een vouwwagen


slapen