Een goede nachtrust op een heerlijk bed.

Het beste bed op de camping

Smitveld vindt slapen belangrijk. Daarom past in alle vouwwagens een goed bed, maar het kan altijd beter. De slaapcabine is ruim en het matras is lang. De binnentent is 160 cm breed en 230 cm lang. Het matras past daar prima in. De slaapcabine is moeiteloos af te sluiten door de ruim over elkaar vallende gordijnen.

Standaard heeft een Smitveld een comfort matras van 10cm. Dit is een zacht schuimrubber matras dat voldoende ondersteuning geeft tijdens het slapen. Onder het matras ligt een ventilerende laag, dit voorkomt vocht plekken.

Beter slaap je op een echte lattenbodem onder het matras. Deze optie is standaard in alle Elegance uitvoeringen. De lattenbodem verbetert de vering van het matras.

Nog lekkerder is het schotelsysteem. Dit is een bed van allemaal kleine losse schotels die op de bedplank zijn gemonteerd en waar het matras op komt te liggen. Elke schotel ondersteunt op de juiste plek het hele lichaam en dat geldt ook voor de persoon die naast je ligt.

slapen

Opzetgemak

Waar andere merken vouwwagens veel te ver doorschieten in hun enthousiasme over de opzetsnelheid van tenttrailers, blijven wij heel eerlijk. Wij krijgen vaak de complimenten hoe eenvoudig en snel het werkelijk gaat. De logische volgorde vereenvoudigt het opzetten enorm, u kunt alleen maar dat deel uitvouwen en daarna pas het volgende, u kunt het niet fout doen.

Een Smitveld heeft geen losse voortent, juist dit gedeelte maakt het opzetten van andere tenttrailers tot een langdurige bezigheid. Bij een Smitveld is het tentdoek en het buizenframe al voor u aan elkaar gekoppeld. De verstelbare scheerlijnen maken het plaatsen van de haring ook een stuk makkelijker dan met een rubberring. Opzetten, inclusief haringen, kost een minuut of 15 en dan staat er een stoere, stormvaste, ruime, behaaglijke en strak opgezette Smitveld.