De beste vouwwagen 2020 - Smitveld Violist

Smitveld Violist de beste vouwwagen 2020

De beste vouwwagen van 2020

Welke vouwwagen is de beste van 2020? Dat is een leuke vraag. In tegenstelling tot de auto van het jaar 2020 verkiezing is die er niet voor de vouwwagens. Maar dat betekent niet dat Smitveld een vouwwagen kan nomineren voor deze verkiezing.

De beste vouwwagen van 2020 moet goed scoren op diverse onderdelen. Zo is het de makkelijkste vouwwagen, de meest comfortabele vouwwagen , de meest innovatieve vouwwagen, de snelst opzetbare vouwwagen en natuurlijk de luxe vouwwagen van het jaar.

De beste vouwwagen van 2020 verkiezing nominatie

De Smitveld kandidaat voor de verkiezing beste vouwwagen van het jaar is de Smitveld Violist 2020. Ook voor het seizoen 2020 hebben we weer nieuwe innovaties toegepast.

De Violist, Ruebist en Patist, hebben een vernieuwd bed scharnier. Hierdoor is het bed breder dan in 2019 en gaat het opzetten nog makkelijker.

In 2020 groeit het matras van een al comfortabele 145 x 210 naar 150 x 220 centimeter. En met een dikte van 12 centimeter de dikste in een vouwwagen. Onder het matras vind je weer het schotelbed systeem (optioneel) dit ligt een stuk beter dan een lattenbodem! Het nieuwe scharnier verbetert ook het opzetgemak. Het gaat gewoon wat soepeler. En mocht je de pech hebben een (echt) hele zware storm tegen te komen… dan blijft deze vouwwagen nog net iets langer staan. De Violist staat in de showroom voor een uitgebreide vouwwagen test.

Beste vouwwagen jury rapport

Verder scoorde de Violist al erg goed op de andere punten. Het comfort komt door het kuipgrondzeil en fantastische keuken. Opzetten is geen snelheidswedstrijd maar moet makkelijk en vlot gaan. Precies wat elke Smitveld vouwwagen doet. En voor luxe zit je goed bij Smitveld. Het beste bed op de camping en volledige vrijheid.

Kortom deze vouwwagen "test-jury” weet het wel. 5 uit 5 sterren voor de Smitveld Violist!

beste vouwwagen 2020, beste tenttrailer 2020

Uitslag beste vouwwagen 2020

De makkelijkste vouwwagen *****
De meest comfortabele vouwwagen *****
De meest innovatieve vouwwagen *****
De snelste opzetbare vouwwagen *****
De luxe vouwwagen *****

Maar helaas is deze verkiezing er niet. Wil je zelf bepalen of dit de beste vouwwagen voor jou is? Bezoek onze showroom en beleef het vouwwagen kamperen!