Smitveld vouwwagens is verhuisd naar Heiloo

Smitveld vouwwagens gaat verhuizen

Nieuw hoofdstuk voor Smitveld Vouwwagens

Smitveld is verhuisd, na jaren gevestigd te zijn geweest in Heemskerk hebben we nu een prachtige nieuwe showroom gevonden in Heiloo. Hier, in deze ruime nieuwe showroom, zijn alle vouwagen modellen van Smitveld te zien. Met de verhuizing naar Heiloo begint tevens een nieuw hoofdstuk voor Smitveld Vouwwagens. In Heemskerk hadden we nog een combinatie van kampeerwinkel met vouwwagens, in Heiloo zullen wij ons enkel focussen op de vouwwagens, dus hier geen kampeerwinkel en/of outdoor artikelen meer.

We hebben diverse panden bekeken en al snel bleek de voormalige showroom van Renault in Heiloo de beste optie te zijn.  Dit pand blijkt uitermate geschikt om al onze modellen vouwwagens mooi neer te zetten. Als bezoeker kunt u alle modellen bekijken, u kunt er ruim omheen lopen en in de vouwwagen lopen. Zo kunt u zeer goed de verschillen tussen de diverse modellen bekijken.
Daarnaast biedt ons nieuwe pand ook genoeg ruimte voor de productie, het naaiatelier en de assemblage. Smitveld in Heiloo wordt zo nog mooier en beter dan u al van ons gewend was. 

In Heiloo hebben we maar liefst 1.000m2. Toch zien we dit als een tijdelijke oplossing, zegt Maarten Smitveld, want onze ambitie is groter dan deze plek. Binnen nu en enkele jaren willen we een nieuw bedrijfspand neerzetten hier in deze regeio. Deze nieuwbouw moet ook passen bij de duurzaamheidsambities van Smitveld: Klimaatneutraal en circulair is het uitgangspunt.


Smitveld vouwwagens Heiloo

Smitveld heeft 4 prachtige vouwwagens in het assortiment. Het zijn stoere tenttrailers met een klassiek stormtent ontwerp en een vast kuipgrondzeil. 
De vouwwagens kenmerken zich door de hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Smitveld vouwwagens is sinds eind maart 2020 gevestigd in Heiloo aan de Westerweg 226. Er volgt nog een officiele opening!

Nieuw adres:
Smitveld Vouwwagens
Westerweg 226
1852 AP  Heiloo
0251 670173

Info@smitveld.nl

Smitveld vouwwagens verhuist naar Heiloo


Smitveld Violist vouwwagen