Smitveld Vouwwagens ook dit jaar weer te zien op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

Smitveld Vouwwagens op Camping & Caravan Jaarbeurs 2022

We zien u graag! Van 5 tot en met 9 oktober vindt de Kampeer Caravan Jaarbeurs weer plaats in Utrecht en het extra goede nieuws is dat Smitveld Vouwwagens als exposant daarbij is. U kunt onze stand bezoeken in Hal 10.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs belooft weer als vanouds één grote kampeerbeleving te worden en is hét moment om dit najaar al helemaal in een gezellige zomervakantiesfeer te komen. U treft er traditiegetrouw allerlei exposanten aan die het nieuwste op het gebied van kamperen tonen. Het is een ideaal moment om u zelf te overtuigen wat de voordelen van een vouwwagen zijn bijvoorbeeld ten opzichte van een goede tent of van een caravan en te ontdekken welk merk het beste bij u past.

Voel u van harte  welkom bij Smitveld Vouwwagens

Wij staan op de Jaarbeurs met een aantal van onze modellen, zodat u een goed beeld krijgt van onze ongekend ruimtelijke oplossingen en mooie eigentijdse design van onze vouwwagens. Met een video demonstreren we hoe doordacht eenvoudig het opzetten van onze vouwwagen is en we laten u graag zien hoe onze jarenlange ervaring een garantie is voor zorgeloos kampeerplezier. Bent u bijvoorbeeld van plan uw tent in te ruilen voor de voordelen van kamperen met een vouwwagen? Dan kunnen we u ter plekke over de voordelen informeren en deze direct laten zien.

Bent u reeds klant van ons? Dan zijn we vereerd met uw bezoek aan onze stand. We inspireren u graag met de nieuwste snufjes of wellicht met (voor u) nieuwe accessoires en ontwikkelingen bij uw huidige vouwwagenmodel.

Heeft u nog geen goed beeld hoe het kamperen met een vouwwagen u persoonlijk zal bevallen? Vraag dan aan ons, wat de condities zijn van het huren van een vouwwagen. Gelooft u ons: eenmaal een Smitveld geprobeerd, dan raakt u aan het kamperen met een vouwwagen verknocht. Immers, vele kampeerders noemen ons de De Waard tent onder de vouwwagens. Door bij ons een vouwwagen te huren, ervaart u dat zelf, zonder een al te grote investering. Kortom, er zijn genoeg redenen om onze stand op deze Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bezoeken.

Mail ons geheel vrijblijvend: info@smitveld.nl

Voor het laatste nieuws en nog meer info over Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022: https://www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/

Wanneer is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2022

  • Woensdag 5 oktober
  • Donderdag 6 oktober
  • Vrijdag 7 oktober
  • Zaterdag 8 oktober
  • Zondag 9 oktober

Kaart­ver­koop van Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2022

Wil je een toegangskaart kopen voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2022 dan kan dat heel makkelijk op de website. Online koop je snel en veilig de toegangskaarten direct bij de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Zo weet je zeker dat je de juiste kaartjes koopt.

Adres en route van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2022

Bezoekadres:

Jaarbeursplein 1 3521 AL Utrecht

Plan je route naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2022