S - Snelklapper

Vouwwagen, de snelklapper: balen voor de buren
Wie regelmatig kampeert weet dat het voor de buren leuk is om de nieuwkomers te zien ploeteren met stokken en haringen. Veel buren herkennen het geploeter wel, zij zaten een paar dagen eerder in hetzelfde schuitje. Natuurlijk is menig buurman bereid een helpende hand toe te steken als het niet lukt. 
Ben je eigenaar van een snelklapper, ook wel een snelopzetter genoemd, dan hebben jouw buren een beetje pech. Weliswaar zullen ze hun ogen uitkijken, maar de voorstelling duurt maar kort. 

Zo zet je snel en makkelijk een vouwwagen op!
Snelklapper vouwwagen maakt reizen comfortabel
Wanneer je na een lange reis eindelijk op de camping aankomt wil je dat de vakantie zo snel mogelijk begint en wil je niet te maken hebben met gestoei met tentstokken en met haringen. Ben je op de plaats van bestemming aangekomen, dan kan de langverwachte vakantie maar beter zo snel mogelijk echt beginnen! Reis je met jonge kinderen dan zit je er al helemaal niet te wachten om nog twee uur de tent of de voortent op te moeten bouwen. Met een snelklapper vouwwagen kies je voor gemak en zet je alles snel en eenvoudig en in één keer op.

De vouwwagen snelklapper is speciaal ontwikkeld voor mensen die op meerdere locaties willen kamperen, zonder te veel gedoe. Zo kunt u binnen drie weken heel veel mooie bestemmingen verkennen. Ook het afbreken is een fluitje van een cent. Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt en te kunnen vertrekken wanneer je zin hebt.
Een tent of vouwwagen snel opzetten is vaak een kwestie van oefenen en vaak doen. Bij een snelklapper heb je deze ervaring en oefening niet nodig, de snelopzetter hoef je alleen maar op te klappen. 
Een snelklapper maakt uitsluitend gebruik van de nieuwste technieken als het gaat om het opzetsysteem. De snelopzetter tilt gemak naar een hoger niveau.

De voordelen voor u:
  • Na een lange reis geniet u sneller van uw kampeerplek.
  • Kleine kinderen hoeven niet uren te wachten tot alles opgezet is.
  • De vouwwagen opzetten is snel en makkelijk.
  • Ook is de vouwwagen snel ingepakt en dit is ideaal op doorreis.
  • In de snel klapper vouwwagen lekker slapen op een echt bed.
  • Ideaal voor lange mensen.
Het handige van vouwwagens is ook dat je extra bagage in de dissel kwijt kunt. Maar ook de fietsen die je mee wilt nemen kunnen gemakkelijk geplaatst worden op de dissel. De snelklapper biedt ook deze voordelen. Bedenk wel dat je bij het inpakken van de snelopzetter er, net als bij het inpakken van de vouwwagen, op let dat het gewicht goed verdeeld is. 
Terug

Gerelateerde onderwerpen


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.