Staal

Voor de tentstokken van de Smitveld Vouwwagens, maken wij gebruik van hoogwaardig staal.

Het staal wordt door ons aangekocht en bewerkt zodat het de juiste pasvorm heeft voor de vouwwagens. Het zelf bewerken heeft als grote voordeel dat wij altijd de kwaliteit zelf kunnen waarborgen voor u.
 

De bewerking bestaat uit :


    Het op maat zagen
    Het buigen
    Lassen

Dit alles volgens een ambachtelijk principe waardoor de perfecte vorm gecreëerd wordt die nodig is om als ondersteuning van de tent te dienen.

Nadat het staal zijn juiste vorm heeft gekregen wat nodig is voor de vouwwagens, wordt het professioneel gepoedercoat. Het poedercoaten zorgt ervoor dat het staal niet kan roesten en daarmee een zeer lange levensduur in de vouwwagens heeft. Tevens geeft het poedercoaten de tentstokken een mooie glans en kleur.

Naast het gebruik van het staal voor de tentstokken, gebruiken wij het hoogwaardige staal ook als basis van de Cuisine. Hiervoor geldt dezelfde werkwijze. Zelf bewerken wij het staal zodat de perfecte pasvorm ontstaat voor het onderstel van de Cuisine. Daarna wordt het professioneel gepoedercoat.

Voor de afwerking van de randen van de bak van de vouwwagen,  maken wij gebruik van aluminium. Dit materiaal bewerken wij zodat de perfecte vorm wordt bereikt om het te verwerken in onze vouwwagens.
Staal