Superfijn gehad! In de Smitveld Ruebist @Reismeisjenl

Superfijn gehad! In de Smitveld Ruebist @Reismeisjenl
@Reismeisjenl | Wendy is altijd op zoek naar on ontdekte parels. Met al 90 landen op de teller ging ze kamperen in een vouwwagen, voor het eerst!
 

Het bos roept

"Als kind heb ik veel gekampeerd en ook nu houdt ik er nog steeds van om met een tent midden in de natuur te staan. Kamperen met een vouwwagen was echter nieuw voor ons! En wat is dat ons goed bevallen zeg! De vouwwagen van Smitveld waarmee we op natuurcamping 'Het bos roept' stonden, is een perfecte mix tussen puur natuur en comfort. Binnen is er meer dan voldoende ruimte en ook buiten kun je heerlijk droog en beschermd zitten onder de ruime luifel. Daar hadden we ook de buitenkeuken staan, waar we elke avond heerlijk op hebben gekookt.
Wat het verder vooral ook comfortabel maakte, was het héérlijke bed in deze vouwwagen! Het is alsof je thuis in je eigen bed ligt, maar dan dus midden in de natuur. Een absoluut pluspunt ten opzichte van andere kampeer ervaringen die ik heb gehad.
Reismeisje Wendy in een vouwwagen
Tot slot stond de vouwwagen in nog geen 45 minuten tijd, en dat voor 2 beginners! Van begin tot eind. Inclusief buitenkeuken en opgemaakt bed. En hetzelfde gold weer toen we de vouwwagen inklapten. Superfijn, zo makkelijk heb ik nog nooit gekampeerd!

We hebben kortom heerlijke dagen gehad op de prachtige natuurcamping ' Het bos roept ' en zijn zeker van plan nog eens terug te keren. Mét vouwwagen ;-).”