tentdoek

Voor het maken van de tent van de Smitveld vouwwagen maken wij gebruik van Ten Cate 100% katoenen tentdoek. Dit tentdoek staat al jaren garant voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

 

Ademend :

Dit ademend katoenen doek heeft aan de buitenkant een speciale coating heeft een sterk ademend vermogen om de waterdamp en lucht door te laten. Dit geeft een hoog comfort in de vouwwagen.
 

Kleuren :

Onze vouwwagens worden speciaal voor u gemaakt op basis van uw wensen. De kleur van het tentdoek is hier onderdeel van.
 

Sterk :

Het tentdoek van de Smitveld vouwwagens kan tegen een stootje. De specifieke combinatie van vezels, garens, weven en veredeling geeft het tentdoek zijn sterkte.
 

Vlamvertragend :

De vezels die worden gebruikt in het Ten Cate tentdoek zijn vlamvertragend. Materiaal dat vlamvertragend werkt, heeft een vertragende werken bij gloeien, vonken en schroeien.

 

Vormvast en vuilwerend :

Door de speciale methode waarop het Ten Cate tentdoek wordt gemaakt voor de Smitveld vouwwagens, is dit tentdoek zeer vormvast. Hierdoor kunt u de vouwwagen altijd strak en mooi opzetten. Doordat het tentdoek van de vouwwagen is veredeld, trekt het minder snel vuil en stof aan. Uiteraard geldt enkel dit als de tent schoon en droog wordt opgeborgen.

Waterdicht :

Het tentdoek van de Smitveld vouwwagens is zeer waterdicht door de combinatie van vezels en de weefselconstructie.

 

Zonwerend :

Het tentdoek van Smitveld vouwwagens is goed bestand tegen Ultraviolette straling. Hierdoor is het effectief zonwerend.

 

 

tentdoek